НовиниЧеркасиВечеряємо: грузинське хачапурі від українця Скалька

Вечеряємо: грузинське хачапурі від українця Скалька

- Advertisment -

Сайт vikka.ua спільно із підприємцем, громадським діячем і спортсменом Олегом Скальком пропонує цікавий рецепт грузинського хачапурі.

Невимушено, швидко, а – головне по-домашньому смачно і корисно.

Інгредієнти:

яйце – 1 шт

Творог 5%  – 112 гр.

Рисова мука – 100 гр.

Начинка

Сир Адигейский – 50 гр.

Як готувати?

Змішуємо творог, яйце, сіль та муку.

Формуємо лодочку з тіста руками та випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин.

Потім кладемо в лодочку сир відправляємо знову в духовку до плавлення на 5 хвилин.

Виделкою робимо ямку та вливаємо яйце.

Відправляємо в духовку до повної готовності. Приблизно 10 хвилин.

Власне, приготування однієї страви займає не більше 30 хвилин.

Смачного.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вечеряємо: грибний суп від рекламниці Ірини Горбач

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися із загиблим на фронті воїном

У Черкасах провели в останню путь солдата Максима Бурлаку, який загинув під час бойового завдання поблизу Харківської області. Про...

За добу на Черкащині сталося 21 займання в екосистемах

Лише за минулу добу в Черкаській області зафіксували 21 пожежу в екосистемах. Усі вони виникли через нехтування правилами пожежної...

Цікаве:

Підбираємо домашній млин для створення борошна

Сучасний млин для дому – це корисний пристрій для...

Вентилятор з пультом: керуй прохолодою з дивана

Спекотний літній день, квартира нагрівається, як піч, а вам...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас