Новини на ВІККАПолітичні новиниНаталія Королевська та Андрій Шевченко побували на Черкащині

Наталія Королевська та Андрій Шевченко побували на Черкащині

-

- Advertisment -

Ближче до народу. Днями із робочим візитом народний депутат України Наталія Королевська завітала до Черкас, Золотоноші та Чапаєвки. Спілкувалася з людьми народна обраниця не сама, а з помічником – футболістом Андрієм Шевченком. Політик цікавилася проблемами людей та пропонувала можливі шляхи вирішення. Про деталі візиту – в наступному сюжеті.

Черкащині потрібні зміни. Про це заявила народний депутат України Наталія Королевська під час робочого візиту до Золотоноші. На зустріч із людьми народна обраниця завітала із футболістом Андрієм Шевченком. Наталія Королевська ще раз наголосила: змінити життя країни на краще до снаги кожному.

Наталія Королевська, народний депутат України: «Сподіваюся, у вас є питання, а ми постараємося на них відповісти. Тому що сьогодні настав той час, коли кожен із нас має визначитися, в якій країні він хоче жити, яку Україну він бачить завтра».

Після невеличкої бесіди із золотонісцями Андрій Шевченко взявся роздавати автографи. Опісля народний депутат разом із футболістом завітали до села Чапаєвка. Для селян зустріч із Наталією Королевською та Андрієм Шевченком – свято. Чапаївці та народна обраниця одразу ж знайшли спільну мову.

Наталія Королевська, народний депутат України: «Не побачила жодну людину, яка б сказала, що хочу жити так далі, як живу сьогодні. А у вас є такі? Немає таких. А ще п’ять років так жити хочете? Ні».

Чапаївці поділилися із довгоочікуваними гостями своїми проблемами. Почуте та побачене просто обурило Наталію Королевську.

Наталія Королевська, народний депутат України: «А в Черкасах підприємства всі стоять, малий і середній бізнес знищені, доріг узагалі немає, лікарні у страшному стані. Заробітна плата майже на тисячу гривень менша за середню заробітну плату по країні. Область, яка розташована в центрі України, в найпрекраснішому історичному місці, область, яка має колосальну перспективу, сьогодні довели до повної депресії».

За словами народної обраниці, ситуація на Черкащині – одна з найскладніших у країні. Безробіття, низькі зарплати, колосальний тиск на бізнес, страх перед владою – це реалії сьогодення. Наталія Королевська переконана: змінити це може лише економічна реорганізація.

Наталія Королевська, народний депутат України: «Укотре переконалася, що люди бояться. Ті, хто має роботу, – її втратити. Люди бояться за своїх дітей. Люди бояться за те, що захворієш і не зможеш отримати якісної кваліфікованої допомоги. Тому ми розробили новий план нової економіки нової країни, який ґрунтується на розвитку та підтримці національного виробника, створення робочих місць, залучення інвестицій до України».

Поділився своїми враженнями і Андрій Шевченко. Футболіст залишився не задоволений рівнем розвитку спортивної інфраструктури на Черкащині. Натомість запропонував свій план.

Андрій Шевченко, футболіст: «Що стосується семи головних пріоритетів, які ми бачимо, то це: зробити фізичну культуру та спорт одними із пріоритетів державної політики, гарантувати на державному рівні пропаганду здорового способу життя, збільшити фінансування фізкультури та спорту до семи мільярдів гривень, забезпечити наших громадян необхідною кількістю стадіонів, спортивних залів і басейнів».

Завершився візит Наталії Королевської та Андрія Шевченка зустріччю із черкасцями. Народну обраницю в обласному центрі зустрічали стоячи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Понад 4 сотні школярів стажуватимуться у Черкаській міській раді (ВІДЕО)

Нова зміна школярів заступила на стажування у міській раді. Усього понад 425 учнів загальноосвітніх закладів міста цього року виявили...

На Черкащині поліція документує наслідки ворожих атак дронами (ФОТО)

Поліцейські спільно з працівниками СБУ під керівництвом прокуратури збирають докази воєнних злочинів у Черкаському, Уманському та Золотоніському районах, де...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x