Новини на ВІККАСпортивні новини«Мавпи» в аутсайдерах

«Мавпи» в аутсайдерах

-

- Advertisment -

П’ять ігор – чотири поразки. Черговий виїзний матч не приніс «Черкаським Мавпам» довгоочікуваної перемоги. Цього разу черкасці поступилися БК «Київ». Протягом усієї гри на паркеті столичного спорткомплексу «Меридіан» лідирували кияни. Щоправда, нерви «Вовкам» добряче попсував лідер помаранчево-чорних Войдан Стояновскі, назбиравши за гру 25 пунктів. А трьохочкові Тімерманіса в завершальній чверті ледь не переломили хід матчу. Проте кияни накидали майже сотню, випередивши черкащан на 9 балів.

Друга виїзна гра у столиці з БК «Київ» не принесла «Черкаським Мавпам» довгоочікуваної перемоги. На паркеті спорткомплексу «Меридіан» вдалим для черкасців був лише старт. Перші атаки принесли гостям одразу 5 очок. Проте «Вовки» їх одразу наздогнали та випередили. Ефектний данк із фолом Олмонда на шостій хвилині першої чверті максимально скоротив відрив – 23:22. У другій 10-хвилинці черкасцям навіть вдалося зрівняти рахунок. Проте на другу перерву підопічні Холопова пішли з відставанням у 6 пунктів. Серія прикрих помилок у третьому періоді змусила хвилюватися черкаських уболівальників, які цього разу приїхали підтримати свою команду. Господарі пішли у двозначний відрив. Зрівняти рахунок «Мавпам» так і не вдалося. На останню перерву команди пішли із рахунком 75:63. Героєм фінальної 10-хвилинки став Іварс Тімерманіс, закинувши на останній хвилині два трьохочкові. Рахунок 92:88 дав черкасцям шанс на перемогу. Однак «Вовки» не поступилися та ледь не здобули сотню. Фінальна сирена зупинила гру на рахунку 97:88. І тренер, і гравці «Мавп» помилки бачать, але виправити їх їм поки що не вдається.

Іварс Тімерманіс, гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Как приходят последние минуты, так теряется командная игра. Играем каждый за себя, поэтому и проигрываем».

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Большое количество технического брака повлияло на результат. 15 потерь. У нас стабильно не хватает этих очков, чтоб добрать».
Наступний поєдинок «Черкаських Мавп» відбудеться також на виїзді. 28 жовтня черкасці зустрінуться із донецькими «тиграми».

P.S. Після чергової поразки своїх підопічних Володимир Холопов вирішив вдатися до радикальних методів. «Черкаські Мавпи» розірвали угоду відразу з двома гравцями. У немилість до тренера потрапили Моріс Олмонд та Юрій Зозуля. Натомість клуб підписав найгучніший у своїй історії контракт. Відтепер у складі помаранчево-чорних гратиме американець Уілл Соломон. 33-річний захисник має досвід виступу в NBA, а також чемпіонатах Греції, Туреччини та Ізраїлю. Зірковий виконавець має приїхати до Черкас уже у середині тижня. На нього головний тренер команди покладає великі сподівання. За словами Володимира Холопова, в українському баскетболі гравця такого рівня ще не було.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські богатирі здобули 30 нагород на Кубку України з пауерліфтингу

У Києві відбувся Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який проводила федерація “Комітет пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee...

На Черкащині дерусифікували автобусний маршрут (ФОТО)

На Черкащині провели дерусифікацію автобусного маршруту, який курсує між Черкасами та Багачево (колишнє Ватутіне). Так зміни відбулися завдяки втручанню...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x