Новини на ВІККАВіККА-новиниТролейбусні компроміси

Тролейбусні компроміси

-

- Advertisment -

Перевезення пільговиків, як яблуко розбрату. У Черкасах нові правила викликали чимале невдоволення. Передусім у пенсіонерів. Вони скаржилися в мерію та у тролейбусне управління. Тож чиновники та тролейбусники прислухалися та вирішили піти на деякі поступки. Які саме – знають наші кореспонденти.

Скорочення пільгових перевезень у Черкасах – радикальний крок для міської влади. Він викликав невдоволення серед пенсіонерів. Міні-мітинги щодня супроводжують приїзд кожного тролейбуса на зупинках міста.
Жителька м. Черкаси: «В мене проїзний учасника війни. Я у 13 років уже працювала, а зараз не можу зайти в тролейбус, бо на мене дивляться, як Ленін на буржуазію».
Жителька м. Черкаси: «Я ставлюся негативно. Я пенсіонерка, пенсія отримую невелику».
Житель м. Черкаси: «Старые люди должны ждать по несколько часов – это циничное неуважение пенсионеров».
Щойно була запроваджена реформа, на тролейбусників і міськвиконкомівців посипалися скарги. І ось чиновники таки вирішили дослухатися до пасажирів. Реформу не скасували, але почали пошук компромісів.
Віталій Дядченко, начальник управління вуличної інфраструктури та транспорту МВК: «Мы все заявления учли и приняли следующие меры: на каждой остановке висят графики, они доступны для чтения – их опустили ниже, увеличили шрифт».

Крім того, в мерії розглядають пропозицію розфарбувати спеціальні та пільгові тролейбуси в різні кольори, щоб у пасажирів не виникало плутанини. Корективи планують внести й у графік руху.
Віталій Дядченко, начальник управління вуличної інфраструктури та транспорту МВК: «Со вторника действует другой интервал. Мы учли предложения мэра. Льготные маршрутки по ул. Смелянской подвязали под график электричек».
Разом із цим, продовжує Віталій Дядченко, у пільгових тролейбусах, що курсують по Смілянській, збільшать час перебування транспорту на зупинках до 5 хвилин. Такі поступки, говорить начальник управління вуличної інфраструктури, вже дають результати.
Віталій Дядченко, начальник управління вуличної інфраструктури та транспорту МВК: «Первое время наша вина, что было много жалоб. Сейчас их гораздо меньше».
Жителька м. Черкаси: «Люди, які роблять у тролейбусному парку, не отримують грошей, а в них діти вчаться. Я можу почекати, поки ситуація не стабілізується».
Жителька м. Черкаси: «У всіх тролейбусах є розклад руху, його можна переписати. А якщо дуже поспішати, то 1,25 грн. – це небагато».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x