Новини на ВІККАСпортивні новиниСтоличні поневіряння «Мавп»

Столичні поневіряння «Мавп»

-

- Advertisment -

Столичні поневіряння «Черкаських Мавп». Підопічні Йовіци Арсіча поступилися БК «Київ» і БК «Будівельник». Проти киян помаранчево-чорні боролися в неповному складі. Компанію травмованому Марко Любічічу на лаві запасних склав Чарльз Томас. Які ще фактори стали на заваді перемоги – в нашому наступному сюжеті.

П’ятнична гра із БК «Київ» почалася з перестрілки дальніми. Переможцем із неї вийшли господарі – 17:12. + 5 на своєму рахунку вони протримали до кінця періоду. У другій чверті «вовки» продовжили атакувати кільце своїх супротивників із дальньої та середньої дистанцій із вражаючим відсотком реалізації. Цим досягли вже двозначної переваги. Врятувати «Черкаських Мавп» у цій грі міг вдалий індивідуальний захист у завершальній десятихвилинці. Два поспіль блоки від Яковлєва, кілька перехоплень і данк Івшина дозволили «Мавпам» суттєво скоротити своє відставання – 58:64. А черговий слем-данк українського форварда, за півтори хвилини до фінішу гри, вивів уперед гостей – 74:73. Проте останню атаку провалив Свонсон. Невдалою стала і спроба перевести протистояння в овер-тайм. Якоїсь сотої секунди не вистачило Хантеру, аби завершити свій результативний прохід. 74:76 – із таким прикрим рахунком «Черкаські Мавпи» поступилися аутсайдерам турнірки.

Йовіца Арсіч, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Не играли так, как должны были играть. Без основного плеймейкера мы играли плохо 39 минут. А в концовке сделали 5 ошибок и закономерно проиграли».

Уже за день на тому самому паркеті черкащани поступилися вже лідерам цьогорічного чемпіонату – БК «Будівельник». Провалившись у стартовому періоді – 22:32, черкасці провели три наступні десятихвилинки на рівних зі господарями, але цього виявилося замало. Окрім проблем зі складом команди, не на руку черкащанам стала й неймовірна реалізація трьохочкових киян. Уже зі старту вони оформили ривок 14:0. Такий відрив «гладіатори» протримали майже протягом всієї гри. У перемогу своєї команди, здається, не вірив і їхній наставник. Йовіца Арсіч практично не послуговувався своїм правом на тайм-аути, щоби скорегувати гру. У цьому матчі він швидше мав вигляд розчарованого глядача. І помаранчево-чорні, зрештою, програли – 90:75. Після двох поспіль невдач «Черкаські Мавпи» знову опинилися на 8-ій сходинці турнірки. Протягом найближчого місяця на них чекають домашні матчі із досить серйозними супротивниками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура показала, куди прилетів російський шахед (ФОТО)

У  Черкасах внаслідок ворожої атаки БпЛА поранено людину та пошкоджено майно підприємства – розпочато розслідування. Про це інформують в...

Черкаська школа отримала нагороду “Волонтер України”

У Черкаську школу №19 завітали представники одного з підрозділів 118 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та передали нагороду,...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x