Новини на ВІККАПолітичні новини«Український вибір» шукає шлях виходу із кризи

«Український вибір» шукає шлях виходу із кризи

-

- Advertisment -

Представники громадського руху «Український вибір» укотре організували в Черкасах круглий стіл. Цього разу говорили про шляхи виходу України з політичної кризи. Насамперед цікавились думкою із цього приводу місцевих еліт. Тож на зібрання запросили представників політичних рухів і партій, керівників навчальних закладів і підприємств, політологів, науковців тощо.

Соціально-економічна та політична ситуації у країні – найголовніша тема зібрання. Учасники «Українського вибору» переконані: нинішня криза у країні – результат порушення базових принципів народовладдя, незаконне скасування

конституційної реформи 2004 року та концентрація влади в одних руках. Та що найгірше, кажуть члени громадського руху, шляхів виходу із кризи нинішні владці не бачать.

Микола Кушніров, керівник ініціативної групи ВГР «Український вибір» у м. Черкаси: «Представники провладних і опозиційних сил не бачать реальних шляхів виходу із кризи. Більш того, ідею побудови вільного демократичного суспільства вони підміняють ідеєю євроінтеграцією, укотре обдурюючи людей».

Громаду, переконані в «Українському виборі», відсторонили від вирішення стратегічно важливого питання – вибору вектора зовнішньоекономічної інтеграції. Народ позбавили права ухвалювати важливе для країни рішення. Керівник ініціативної групи «Українського вибору» в місті Черкаси Микола Кушніров, зачитав усім присутнім заяви лідера громадського руху Віктора Медведчука. У них ідеться про економічну співпрацю із РФ та шляхи виходу України із кризи. Серед конструктивних пропозицій «Українського вибору» – ухвалення проектів змін до Конституції України і закону «Про всеукраїнський і місцевий референдуми за народною ініціативою».

Микола Кушніров, керівник ініціативної групи ВГР «Український вибір» у м. Черкаси: «Тільки федералізація України здатна усунути централізацію влади, посиливши самостійність регіонів і збільшивши роль місцевого самоврядування».

Сьогодні громадський рух «Український вибір» створив Центр сприяння євразійській економічній інтеграції. Активно триває робота з відновлення зв’язків України та Росії. В «Українському виборі» обіцяють: за потреби будуть допомагати українцям безперешкодно здійснювати виїзд до Росії, а також захищатимуть бізнес-інтереси українців у сусідній державі.

Микола Кушніров, керівник ініціативної групи ВГР «Український вибір» у м. Черкаси: «17 грудня президенти обох держав підписали пакет документів, які відкривають нові горизонти та перспективи співпраці».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x