Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах «подув» «Весняний вітер»

У Черкасах «подув» «Весняний вітер»

-

- Advertisment -

Два дні, два майданчики для виступу – Черкаси підготувалися до щорічного Всеукраїнського фестивалю «Весняний вітер». Майже вся Україна танцює сьогодні у Черкасах. У місті стартував дводенний закритий Всеукраїнський фестиваль із сучасної хореографії під назвою «Весняний вітер». Понад 1700 танцівників випробовують свої сили на паркеті палацу спорту «Будівельник». Змагалися танцівники за Кубок міського голови. Хто ж виборов головний трофей знає Вікторія Хамаза.

Рома Франко, учасник: «Мене звати Рома, мені сім років. У понеділок буде вісім. Ми танцюємо хіп-хоп дует і диско, і всього багато. Це костюми не на танці, мама мені їх просто купила, а ми вирішили в них потанцювати».

Для Романа та Софії фестиваль «Весняний вітер» став справжнім дебютом. До конкурсу брат із сестрою готувалися з початку року. На майданчику показали справжній клас.

Ольга Франко, черкащанка: «Спочатку почала займатися донька, через рік почав займатися і син. Вони займаються зараз разом,танцюють дует. Дуже рада, що в нашому місті проводять такий конкурс, що необов’язково кудись від’їжджати і проводиться він на високому рівні».

Два дні, учасники із 12-ти міст України підкорювали черкаський паркет. Всеукраїнський фестиваль зібрав танцівників із Києва, Одеси, Дніпропетровська, Луганська, Сміли та інших міст країни.

Вікторія Сухенко: «У рамках фестивалю «Весняний вітер» розігрується Кубок мера. Це великий кубок, який забирає найрезультативніша команда – та, яка набрала максимальну кількість перших, других, третіх місць».

У перший день змагань, конкурсанти випробували свої сили у стріт-денсі, у другий – танцювали диско та влаштували шоу. Позмагатись до Черкас з’їхались танцівник віком від 3 до 20 років.

Вікторія Сухенко: «Зараз сучасні танці дуже помолоділи, діток приводять танцювати з трьох років. Я вважаю, що це хороша тенденція, оскільки до 6-7 років це вже досвідчені танцівники, які готові підкорювати світ».

Одним із перших свої сили на паркеті випробував танцівник Микита Черкасов. Для хлопця цей чемпіонат – гарна можливість підтвердити свій статус багаторазового чемпіона світу та країни.

Микита Черкасов, танцівник: «Нові учасники, нові міста, яких у минулому році не було. Атмосфера захоплює. Суперники складні цей раз, видно по них. Навіть не уявляю, що від них чекати, коли виступатимуть. Але я не гірше, тому постараюся так же викластися».

Не приховували емоцій й інші учасники.

Яна Братко, танцівниця: «Знаєте, мені дуже тут подобається. Тут комфортно. Найбільше подобається виступати на сцені, там я живу. Хочу займати тільки перші місця».

У підсумку Кубок міського голови розділили черкаський колектив “Вікторія” та харківський колектив “Джек – пот”. Другу сходинку посіли торішні переможці смілянський ансамбль “Шторм” , третє місце виборола команда і “Імпульс” черкаського палацу молоді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Свято-Михайлівському соборі в Черкасах відбудеться Божественна літургія 

20 жовтня у Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться перша Українська Архієрейська Божественна літургія. Про це пишуть на сторінці Капеланської служби...

На території школи в Черкасах знайшли уламки безпілотника

Біля навчального закладу у Черкасах виявили рештки ворожого безпілотника. На місці працювали необхідні служби. Про це повідомляє Патрульна поліція...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x