Новини на ВІККАСпортивні новиниУ місті стартував традиційний чемпіонат із морського триборства

У місті стартував традиційний чемпіонат із морського триборства

-

- Advertisment -

Змагання найсильніших. У Черкасах стартував Відкритий чемпіонат Черкаської області з морського триборства. Змагання приурочені до Дня захисника Вітчизни. Традиційно цей чемпіонат збирає лише найсильніших спортсменів Черкащини. Змагаються в бігові, плаванні та кульовій стрільбі.

Швидкі, вправні та влучні. Це про учасників традиційного Відкритого чемпіонату міста з морського триборства. Цьогорічна першість стартувала у спортивному комплексі «Манеж». Випробувати свої сили на бігових доріжках завітали як хлопці, так і дівчата.

Сергій Каданцев, тренер: «Ці змагання є етапом зимової підготовки як до сезону 2013, так і до чемпіонату України з морського триборства. У цих змаганнях беруть участь як новачки, так і досвідчені спортсмени».

Близько вісімдесяти учасників взяли участь у першому етапі змагань із морського триборства. За словами головного судді Ольги Ковальової, у радянський час учасників було значно більше. Сьогодні цей вид спорту потребує неабияких витрат.

Ольга Ковальова, суддя: «Із січня міська влада виділила гроші на оренду басейну. Діти за це платити не будуть. До цього платили батьки. Виходило для молодших дітей 150 гривень, для старших – 250 гривень. Це така сума, що її можуть заплатити не всі. Тож раніше могли займатися всі охочі, а зараз лише ті, які можуть заплатити».

Чемпіонат із морського триборства проходить в особистому заліку у трьох вікових групах. У перший день змагань спортсмени випробували свої сили в бігові на дистанції 800 метрів – старша категорія учасників; 400 метрів – молодша. Одну з перших перемог отримала 11-річна Ліза Антонюк. Після забігу дівчинка ділиться враженнями з подругами.

Ліза Антонюк, учасниця: «Звичайно, було тяжко, бо ми змагалися із 2000 роком. Усі змагалися на одному рівні. Приємно дуже, що прибігла перша. Я навіть не очікувала, бо суперники справді сильні. Я навіть не уявляла, що посяду перше місце, а коли оголосили, то така радість була».

Традиційно цей чемпіонат приурочено до Дня захисника Вітчизни. Останній день змагань припадає якраз на це свято.

Ольга Ковальова, суддя: «Ми будемо вітати всіх наших хлопців, скажемо, які вони мужні, які молодці, що займаються спортом. Вони будуть гарні захисники, бо фізично готові захищати державу та сім’ю».

Сьогодні спортсмени випробують свою влучність у кульовій стрільбі. А у завершальний день змагань, 23 лютого, багатоборці визначать кращого у плаванні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Школа в Черкасах відзначила 50-річчя від дня заснування (ВІДЕО)

Черкаській загальноосвітній школі № 24 – 50 років! З нагоди ювілею у закладі відбулися святкові урочистості. Повідомляє власний кореспондент...

Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

Черкаські Мавпи виграли свій перший матч ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Луцьку БК Рівне — 72:68....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x