Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанина, якого бив «Беркут», примусово відправили на психіатричну експертизу

Черкащанина, якого бив «Беркут», примусово відправили на психіатричну експертизу

-

- Advertisment -

Аптечна заборона. В Україні заборонили продавати «Корвалол» і «Корвалдин». Про це пишуть черкаські ЗМІ. Більше інформації дивіться далі в огляді преси та інтернет-видань.

Черкащина жебрацька

Зайвим підтвердженням жебрацького стану більшості працюючих черкащан є офіційні дані про рівень заробітної плати на Черкащині у 2013 році. Про це пише інтернет-видання «Провінція». Приблизно 65-67% найманих працівників Черкащини отримують заробітну плату, розмір якої є меншим, аніж офіційно середня по області. Згідно з інформацією українського Держкомстату, в жовтні 2013 року середня зарплата в Черкаській області становила 2 732 гривні. Цей показник «накручують» «десятитисячники» та наближені до них.

Тиск влади

Черкащанина, якого бив «Беркут», примусово відправили на психіатричну експертизу. Про це повідомляє сайт «Дзвін». Влада за допомогою правоохоронної системи тисне на активіста черкаського Євромайдану Ярослава Приходька. Проти нього відкрили кримінальне провадження за напад на міліціонера, який нібито відбувся під час підняття європрапора перед мерією. Тепер Ярослав за рішенням суду впродовж двох місяців, поки триватиме слідство, сидітиме під домашнім арештом із шостої ранку до шостої вечора. У понеділок міліція попри протести адвокатів примусово відконвоювала його на психіатричну експертизу до Києва. Хлопець стверджує: він нікого не бив.

Аптечна заборона

В Україні заборонили ліки для сердечників. У перелік потрапили «Корвалол» і «Корвалдин», пише «Акцент». Українська державна служба з лікарських засобів заборонила низку препаратів для продажу в аптеках. Раніше експерти заявили, що в Україні кожна 20 упаковка ліків – фальсифікат. Зокрема, перевіривши одну з українських компаній, чиновники заборонили продаж таких препаратів: «Корвалдин», розчин для ін’єкцій «Фленокс», краплі для носу «Назоферон», гель «Уронефрон», розчин для зовнішнього застосування «Хлоргексидін біглюконат». У службі попередили, що, в разі виявлення цих засобів, необхідно їх знищити чи повернути виробнику.

Топ-10 подій року

Топ-10 подій року склала газета «Молодь Черкащини». У квітні нарешті відчинив двері для перших пацієнтів Черкаський обласний діагностично-консультативний центр. Рекордною була і врожайність зернових – вдалося зібрати понад 4 мільйони тонн збіжжя. Фітнесистка Оксана Оробець завоювала золото на одному з найпрестижніших світових турнірів «Арнольд Классік». А всі райони області вишили 26-метровий рушник до ювілею утворення Черкащини. Більше прочитаєте на шпальтах видання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Студента з Черкас підозрюють у підпалі автомобіля ЗСУ

18-річному студенту з Черкас повідомлено про підозру в підпалі автомобіля, що належить Збройним Силам України. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x