Новини на ВІККАЕкономічні новини«ПриватБанк» відкрив кредитування одній із найбільших мереж паливних заправок

«ПриватБанк» відкрив кредитування одній із найбільших мереж паливних заправок

-

- Advertisment -

«ПриватБанк» і ТОВ «Авантаж 7» уклали угоду про надання компанії овердрафтового кредиту, обсягом понад 6 млн гривень. Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть спрямовані на поповнення обігових коштів підприємства і дозволять розширити географію сучасних паливо- та газозаправних станцій.

«Доступні умови кредитування банком дозволять нам збільшити обсяги постачання палива споживачам як Київської, так і сусідніх областей і Криму, – каже директор ТОВ «Авантаж 7» Роман Хорошилов. – Можливість використання оперативного фінансування дозволяє забезпечити на наших базах достатні запаси палива і, як наслідок, стабільні ціни для споживачів».

Як повідомили в банку, в рамках програми кредитної підтримки реального сектора економіки, у цьому році «ПриватБанком» уже виділено понад 11 мільярдів гривень На сьогодні кредитними лімітами та лініями банку користуються понад 275 тисяч корпоративних клієнтів і малих підприємств.

«Отримати доступний кредит у банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста та зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, – говорить директор Печерської філії «Приватбанку» Тетяна Міхєєнко. — Для цього достатньо користуватися рахунком у банку й іншими сучасними послугами».

ТОВ «Авантаж 7» працює на українському ринку з 2005 року і займається роздрібною та дрібнооптовою торгівлею скрапленим газом і нафтопродуктами. Сьогодні в мережі компанії працює 32 АЗС у Київській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Запорізькій областях і Криму. Перевезення палива здійснюється власним парком спеціалізованого транспорту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x