Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Уманщині батько, замість мишей, отруїв рідних

На Уманщині батько, замість мишей, отруїв рідних

-

- Advertisment -

Сімейна трагедія. У сім’ї Кравців із села Іванівка Уманського району загинув 5-річний син Богдан. Він надихався випарів отрути, яку батько закинув в мишину нору. Мати й досі під медичним наглядом. Усе село хвилюється за батька: бояться, щоб той не вкоротив собі віку. Репортаж з Уманщини від наших кореспондентів.

 

Тепер у сім’ї Кравців немає маленького сина. Голова сімейства проклинає той день, коли розкидав щурячу отруту по горищі. Адже через деякий час після цього на погане самопочуття почав скаржитися п’ятирічний син. Бабуся Богданчика досі не може оговтатися від горя.

Любов Кравець, бабуся: «Животик болить, а тоді все гірше-гірше. Тоді поїхали вдень до місцевої дитячої лікарки. Каже, що поносу нема, а рве, температури нема, тільки каже, що животик болить. Ми також уже думали, що може щось не те з’їв».

Забили на сполох, коли погано стало і матері Богданчика. Посеред ночі поїхали до лікарні. Лікарі робили все можливе для порятунку потерпілих. Констатували отруєння невідомою речовиною. Стан матері покращився на другий день. Урятувати дитину не вдалося.

Олександр Новаківський, заступник головного лікаря Уманської ЦРЛ: «Був тут же госпіталізований до інтенсивної терапії разом із мамою. У процесі надання допомоги реанімаційних заходів хлопчику стало краще, але раптово внаслідок судом і набряку головного мозку настала зупинка серця… і дитині була констатована смерть».

Проте на цьому нещастя родини не закінчилися. За словами бабусі Любові Кравець, правоохоронці хочуть покарати батька за смерть сина.

Любов Кравець, бабуся: «Міліція приїжджала й каже, що наче він винен. А він каже, хіба я хотів свого синочка вбити?! Каже, якщо мене засудять, то я собі щось зроблю, я не буду сидіти».

На захист нещасної сім’ї виступила громада. Сільський голова стверджує: Кравці хоч і небагаті, проте порядні.

Григорій Рудий, сільський голова села Іванівка: «Сталося горе в них в сім’ї, і на сьогодні правоохоронні органи порушують питання про покарання батька сім’ї, але я, як сільський голова, буду відстоювати інтереси цієї сім’ї на будь-якому рівні, щоби батька не карали. Він себе достатньо покарав».

Уманські ж правоохоронці запевнили наших кореспондентів, що карати батька не будуть. Кваліфікують усе як нещасний випадок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x