Новини на ВІККАЕкономічні новиниУ Черкасах відкрили оптово-роздрібний ринок «Фермерський»

У Черкасах відкрили оптово-роздрібний ринок «Фермерський»

-

- Advertisment -

Нове місце для торгів. У Черкасах відкрили оптово-роздрібний ринок «Фермерський» на Смілянській, 144. Покупцям там пропонують якісну сільськогосподарську продукцію за доступними цінами. А все тому, що більшість продавців на цьому ринку – фермери Черкащини. Торгують без посередників, а тому – без великих націнок на товари. Створити такий сучасний об’єкт для торгів – ідея губернатора. Втілити її допомогла місцева влада та черкаські бізнесмени. На новому ринку побували наші кореспонденти.

Новий ринок у Черкасах працює трохи більше тижня, проте сподобатись устиг уже багатьом. Турбота про клієнтів тут починається ще з вулиці. Біля ринку облаштували зупинку, а на території – зручну парковку для авто. Всередині комфорту ще більше – все стилізовано та красиво. Скрізь системи відеонагляду, навігації та кондиціонування. Великий і асортимент продукції. Площа критого павільйону – понад півтори тисячі квадратних метрів. Тут ятки з овочами, фруктами, м’ясом і рибою. Чого тільки немає: товари на будь-який смак, а головне – все за доступними цінами. Адже торгують на цьому ринку переважно фермери. Виробники працюють без посередників, а тому на товари немає великих націнок, переконує директор нового ринку Лілія Новікова. Приміром, ціни на м’ясо тут найнижчі в місті. Приваблює продукція на «Фермерському ринку» і своєю якістю.

Лілія Новікова, директор «Фермерського ринку»: «Вся продукция питания, которую вы приобретаете у нас на рынке, – проверенная. Ею можно кормить детей».

Олена Стеценко, менеджер із комерційних питань «Фермерського ринку»: «На території ринку є державна лабораторія. Уся продукція проходить лабораторне дослідження».
Продають свою сільгосппродукцію на ринку «Фермерський» господарники з Чорнобаївщин, Смілянщини, Золотоніщини та інших районів Черкащини. Продавчиня Ніна – з Чигиринщини. Вже не один рік торгує м’ясом. Каже: таких умов для продажу ще не бачила. Дбати про якість товару їй допомагають зручності на робочому місці. Прилавки для продажу свіжини – гранітні з фреоновими установками. Тож уся продукція, яка на них лежить, завжди охолоджена.
Ніна, продавчиня: «Тут дуже гарно працювати. Тут м’ясо охолоджується добре, є холодильні камери».
Комфорт тут і для самих продавців. У кожного – рукомийник, сучасні електронні ваги та спецодяг. Європейські стандарти обслуговування черкасці оцінили.
Галина, покупець: «Чистенько, аккуратненько, продавцы хорошие. Мясо хорошее купила, домашнее. Обслуживание хорошее, приятная атмосфера».
Ірина, покупець: «Вот купила овощи. Понравился рынок, европейские площади. Красиво. Я очень довольна, что не пожалела времени и приехала сюда из центра скупиться. Получила массу удовольствия как в эстетическом, так и в финансовом плане. Сэкономила достаточно приличную сумму».
Для тих, хто прийшов на ринок «Фермерський» за великими закупами сільгосппродукції, поруч із критим ринком створили майданчик для оптової торгівлі. Він удвічі більший, а провіант тут продають із авто просто неба. Бажаючих торгувати на новому ринку вже чимало. Заявки надходять як від роздрібних, так і від оптових торговців, каже директор. Для останніх незабаром планують збільшити торгові площі.
Лілія Новікова, директор «Фермерського ринку»: «Очень много людей, которые хотят продавать на нашей территории. Для них мы будем открывать вторую очередь».
Разом із відкриттям другої черги для оптовиків у планах дирекції – створити склад для бакалійної групи товарів і місця для продажу свійських тварин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Студента з Черкас підозрюють у підпалі автомобіля ЗСУ

18-річному студенту з Черкас повідомлено про підозру в підпалі автомобіля, що належить Збройним Силам України. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x