Новини на ВІККАЕкономічні новини«ПриватБанк» оголосив революційне оновлення системи обслуговування бізнесу

«ПриватБанк» оголосив революційне оновлення системи обслуговування бізнесу

-

- Advertisment -

«ПриватБанк» оголосив революційне оновлення системи обслуговування бізнесу. Структура переходить на проведення платежів юридичних осіб і підприємців у режимі 24 години на добу 7 днів на тиждень. Як повідомив під час зустрічі з українськими журналістами та блогерами голова правління банку Олександр Дубілет, тепер корпоративні клієнти банку зможуть виконувати платежі й отримувати інші банківські послуги в будь-який час доби та без вихідних, при цьому нічого не доплачуючи за операції в «позаурочний» час.

Дмитро Васильєв, керівник МСБ Черкаського ГРУ: «Зараз банківська система – це зовсім не те, що було десяток років тому чи в минулому столітті. Основне – це можливість здійснювати платежі 24 години на добу 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Це необхідно нашим клієнтам для проведення платежів, тим паче зараз ми надаємо консультації в цілодобовому режимі 24 години на добу. Цей режим роботи дозволяє бізнесу не втрачати прибуток у святкові дні».

Цілодобове обслуговування юридичних осіб «ПриватБанком» доступно всім корпоративним клієнтам і підприємцям в будь-якій точці України та світу через систему інтернет-банкінгу та мобільні додатки.

Дмитро Васильєв, керівник МСБ Черкаського ГРУ: «Уже зараз ми забезпечуємо можливість відкрити рахунок у будь-який час доби для наших клієнтів. Наші клієнти для успішного ведення свого бізнесу можуть користуватися системою віддаленого доступу «Приват24» або в інший зручний для них спосіб отримати довідки і у вихідні дні або нічний час».

Крім найпопулярнішого у країні онлайн-банку «Приват24», отримати доступ до рахунків можна через комплекси «Клієнт-Банку» з офлайн-доступом і мобільний додаток «Приват24 Business» для контролю над рахунком і формування платежів, як на відео. Окрім цього, працівники банку попіклувалися про можливість зручного кредитування.

Дмитро Васильєв, керівник МСБ Черкаського ГРУ: «Отримання кредиту – важлива частина для ведення бізнесу. Цей факт так само враховано нами. Екстрені платежі клієнт може проводити, скориставшись кредитною лінією для безперервного циклу виробництва й отримання прибутку відповідно».

Також працівники «ПриватБанку» попіклувалися про можливість зручного нарахування та виплат заробітної платні.

Дмитро Васильєв, керівник МСБ Черкаського ГРУ: «Виплата заробітної плати відбувається в онлайні, шляхом зарахування коштів на карткові рахунки в будь-який час доби. Також реалізована можливість цілодобового поповнення корпоративних карток наших клієнтів, адже бізнес не спить. Уже 25% клієнтів користуються послугою для успішного ведення бізнесу».

Цілодобове обслуговування може стати революційною складовою в розвитку бізнесу. Скористатися нею відтепер мають змогу всі клієнти «ПриватБанку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x