Новини на ВІККАВіККА-новиниДорога від Черкас до Сміли коштуватиме 50 млн гривень

Дорога від Черкас до Сміли коштуватиме 50 млн гривень

-

- Advertisment -

Більше 100 кілометрів. Саме стільки, говорять черкаські дорожники, встигли відремонтувати шляхів упродовж цього року. Активно ліквідовували на автошляхах, кажуть, і ямковість. Вона була майже на половині доріг загального користування. Про те, що ще встигли зробити, а що й не починали, – в сюжеті далі.

 

Черкаські дорожники вирішили розповісти, що встигли зробити на автошляхах упродовж року. Насамперед, кажуть, боролися з ямковістю. Вона вразила майже половину доріг загального користування. На сьогодні вибоїни ліквідували на 82%. Гарантія на цей вид робіт, говорять у Службі автомобільних доріг, – рік. Багато часу приділили цьогоріч поточному й середньому ремонтам. Щоправда, зробили не все, що запланували. Так, зі 160 кілометрів доріг поремонтували лише 113.

Сергій Майданюк, 1-ий заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області: «На 62 кілометрах облаштували покриття, на 51-му – поклали вирівнювальний шар».

Основна причина невиконання запланованого – брак коштів.

Сергій Майданюк, 1-ий заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області: «Обмежене фінансування. Зі 150 мільйонів профінансовано 70 мільйонів».

У 2013-му дорожні ремонтники основну увагу акцентували на під’їзних шляхах до головних туристичних об’єктів Черкащини. Зокрема, на дорогах Звенигородщини та Канівщини. Розповіли дорожники про плани щодо дороги від Черкас до Сміли. Її приводитимуть до ладу наступного року. Поки що ж виготовили проект ремонту й оголосили тендер. Вартість ремонту шляху попередньо оцінюють у 50 млн. грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x