Новини на ВІККАВіККА-новиниНовий рок-бенд «Лампочка» презентував дебютну відеороботу

Новий рок-бенд «Лампочка» презентував дебютну відеороботу

-

- Advertisment -

Новий рок-бенд потішив містян дебютною відеороботою. Кліп на пісню «Ребята» вже став популярним у соціальних мережах. Відеоробота здивувала черкаських меломанів креативністю та сміливим образом солістки гурту Юлії Черняєвої. Черкасцям дівчина відома як екс-солістка гурту «Романтика».

У музичній тусовці Черкас – подія. Новий рок-бенд «Лампочка» презентував свій дебютний кліп широкому загалу. Відеоробота отримала назву «Ребята». Незважаючи на зовсім юний вік колективу, а разом вони всього два місяці, вдалося випустити у світ уже дорослу відеороботу. Слова та музику до пісні написала сама Юлія Черняєва.

Юлія Черняєва, солістка гурту «Лампочка»: «Пісня написана мною до того, як з’явився цей колектив. Я не планувала, що в мене буде група, зневірилася в пошуках і думала, що це буде сольна творчість. І потім, коли ми вже із хлопцями зібралися і я показала, що в мене є цей запис, він усім сподобався. Ми його зараз граємо».

Зйомки кліпу тривали сім годин. Герої ретро-сюжету – ремонтники СТО. Протягом кліпу між головними героями точиться боротьба за гітару. Родзинкою ж відеороботи стали вуса. Вони були навіть у солістки гурту Юлії Черняєвої.

Юлія Черняєва, солістка гурту «Лампочка»: «Найскладніше були вуса. Половина нашого бюджету пішла на їхнє виготовлення, вони були з натурального волосся. І проблема була в тому, що вони весь час відклеювалися. У нас були вже просто тонни клею під тими вусами. Я думала, що не зможу ні слова заспівати, бо вони постійно відпадали».

Дмитро Замрій, учасник гурту «Лампочка»: «Після кліпу я зрозумів, що ніколи не буду носити вуса. Це страшенно незручно. Не знаю, як люди з ними ходять».

Басист Дмитро Замрій говорить: для нього участь у гурті стала ковтком свіжого повітря. Адже до того він грав у зовсім іншому стилі. Ідею кліпу, зізнається, сприйняв не відразу.

Дмитро Замрій, учасник гурту «Лампочка»: «До певного моменту було важко. Особисто я хотів якогось серйозного кліпу, але мене всі налаштовували, щоб було смішно. Тоді погодився, стало легше. У принципі кліп вийшов таким, як очікували. На подив, ми дуже швидко спрацювалися і здружилися, це дуже допомагає у творчості. У нас дуже теплі стосунки».

Проте на досягнутому музиканти гурту «Лампочка» зупинятися не збираються. Нині в соціальних мережах уже активно поширюють акустичну версію нової пісні.

Юлія Черняєва, солістка гурту «Лампочка»: «У планах відзняти наступну відеороботу та працювати над живими виступами. Зараз готуємо акустичну програму та програму на повному звуці».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x