Лоліта в Черкасах

-

- Advertisment -

У Черкасах щільний графік гастролей. За один місяць у нашому місті побувають Григорій Лепс, Вєрка Сердючка, Олександр Разенбаум, танцювальний колектив «Сухішвілі». Минулої п’ятниці черкаську публіку веселила та захоплювала Лоліта Мілявська. Епатажна співачка більше 5 років не була в Черкасах. Тому відразу зізналася, що скучила за нашим містом. У рамках гастролей українськими містами Лоліта привезла свої нові та старі пісні. Артистка охоче спілкувалася з глядачами, обмальовувала їм руки та пригощала водою. Більше про виступ співачки – у сюжеті.

Із перших хвилин концерту Лоліта взялася шокувати. Свою звичну роль веселої та непередбачуваної жінки вона грала й для місцевих шанувальників. Мілявська не приховує: вона не може бути інтелігентною співачкою.

Лоліта Мілявська, співачка: «У моєму розумінні інтелігентна жінка ходить так (показує). А мені так довго не зручно. Можна, я залишуся собою».

Зал охоче дозволив. Адже глядачі прийшли насолоджуватися не лише гарним вокалом. Більшість на концерті, бо хочуть непередбачуваного та смішного.

У залі – здебільшого жінки. Їм близька лірика й іронія Мілявської. Глядачі охоче співають караоке, «ведуться» на всі загравання Лоліти й не приховують радощів, коли вона стає ще ближчою.

Лоліта Мілявська до Черкас привезла нові та старі пісні. Шанувальники хором підспівують, поки актриса пригощає їх водою.

Лоліта Мілявська, співачка: «Я ж із України. Приїхала, а мама передала чисту, як сльозу. Пийте, хороша. У мене хороші аналізи і є щеплення від грипу».

Лоліта Мілявська представляє своїх віртуозів – музикантів. Кожен кільканадцять років грав у великих метрів російської естради. Сама ж співачка професійно відпрацювала дві з половиною години. Лоліта просто випромінювала енергію, ще раз доводячи, що в свої майже 50 вона молода душею.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x