Новини на ВІККАСпортивні новини«Черкаські Мавпи» відіграли останню гру в цьому сезоні

«Черкаські Мавпи» відіграли останню гру в цьому сезоні

-

- Advertisment -

Баскетбольний фініш. «Черкаські Мавпи» відіграли останню гру в цьому сезоні. Традиційно програли. Їхнім супротивником у завершальному матчі став БК «Хімік». Результатом трьох кіл чемпіонату для нашої команди стали 29 поразок і всього 8 перемог, а тому – передостання сходинка турнірки. Детальніше про фінальну гру помаранчево-чорних – у сюжеті далі.

Першу половину гри підопічні Холопова тримали під контролем. У стартовій 10-хвилинці команди-супротивники йшли на рівних. А за дві хвилини до перерви черкащани вийшли уперед – +6. Щоправда, зафіксувати позитивний результат не зуміли. Чверть завершилася із рахунком 22:21 на користь господарів майданчика. У другому періоді помаранчево-чорні взялися активно надолужувати згаяне. Протягом майже всього відрізку ігрового часу вони тримали перевагу в середньому в 5 очок. На останніх секундах чверті «Хімік» двома влучними штрафними зрівняв рахунок. А влучний постріл Прокопенка з дальньої дистанції вивів господарів уперед – 44:41. Після великої перерви супротивники повернулися серйозно зарядженими на гру. Вже за кілька хвилин вони оформили перевагу в 10 пунктів. Найбільшим провалом для «мавп» стали штрафні. Майже жодного гостям забити не вдалося. У результаті – чверть завершилася з рахунком 65:50. Провальною для черкасців стала остання 10-хвилинка. За 6 хвилин ігрового часу їм вдалося забити лише 4 очки. На останніх хвилинах гри відзначився Краснік. На відміну від своїх старших колег, йому вдалося забити два з двох штрафних. Щоправда, на загальний результат це не вплинуло. «Черкаські Мавпи» програли завершальну гру сезону з рахунком 77:60. Найрезультативнішим гравцем помаранчево-чорних став Олександр Неруш, на рахунку якого 12 очок. 11 очок нашій команді приніс Іван Кольєвич, по 10 очок – Девіс і Пуповіч.

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Было 18 смен лидера. Но для того, чтобы выиграть, надо надежная игра. Если раньше мы «валились» в 4-ой четверти, то сейчас в 3-ей. Поэтому результат такой, какой есть».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x