Новини на ВІККАВіККА-новиниПро любов сучасників розповідають асфальт, стіни та паркани

Про любов сучасників розповідають асфальт, стіни та паркани

-

- Advertisment -

Любовними посланнями сучасних Ромео повняться Черкаси. Причому натрапити на них можна будь-де. Повідомлення коханим лишають на асфальті, парканах чи навіть будинках. Одні зізнаються у почуттях, інші – просять вибачення. Сусідам тільки лишається здогадуватися, котрій Насті, Маші чи Даші те написали. Удосталь начиталася вуличних зізнань наша Вікторія Курченко.

Непримітна будова як полотно. Звичні рекламні оголошення потіснило любовне графіті. Про що треба думати якійсь Насті, перехожі лиш припускають.

Валентин, житель м. Черкаси: «Не знаю, поняття не маю».

Лариса, жителька м. Черкаси: «Это молодые люди выплескивают свою энергию. Это хорошо, пусть рисуют».

Людмила, жителька м. Черкаси: «Може, коханий і написав, щоби вона думала про те питання. Вона, мабуть, не хоче виходить заміж за нього».

А цій Насті на паркані зізнаються у коханні. Її тезці – теж, але згори. На будинковій сушарці якийсь «М.К.» вчепив величезного плаката своїй половинці. Навпроти тут теж живуть романтики. Ось послання Манці, чи то Нанці, чи то Машці. Заради ще однієї Марії герой-коханець видерся аж на дах десятиповерхівки. Сусідок-щасливиць Надія Дмитрівна не знає. Та каже: любовні написи – це вже занадто. Мовляв, то все казати треба наодинці. Так замолоду і сама робила.

Надія Дмитрівна, жителька м. Черкаси: «Писали листівки, підписували книжки. Було культурно якось, приховано. Кому воно треба, щоб усі читали. Кохання – не для преси».

Сусід Дмитро із жінкою не згоден. Сам кілька років тому, зізнається, виводив серце під вікнами обраниці.

Дмитро, житель м. Черкаси: «Дуже гарно, приємно дарувати коханим людям щиру любов. Ту, що виражається наявним, те, що можуть побачити очі коханої людини, коли вона встає зранку і дивиться у вікно».

Студенткам Національного теж є, на що подивитися під вікнами свого гуртожитку. Одним місцеві Ромео тут доброго ранку бажають, в інших – просять вибачення. Сергієві слова кохання сніг нині притрусив.

Юнак каже: такого сам від себе не очікував. Бо написи-зізнання йому раніш були не до душі.

Сергій, студент: «Раніше вони мені взагалі не подобалися, але в людей часто змінюється думка протягом життя. Так змінилося і в мене ставлення. Вирішив висловити свої почуття до коханої людини».

Саме з цього боку гуртожитку вуличних меседжів найбільше. Певно, дівчата живуть найгарніші.

Вікторія Курченко, кореспондент: «Узагалі-то, за написи стійкою фарбою на асфальті чи то будівлі можна піти на побачення із… муніципальними інспекторами. Але є полотно, за вияв почуттів на якому точно ніхто не сваритиме. ВІРТУАЛЬНЕ. Останній штрих. Готово!».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На території суддів у Черкасах помітили дим, людей в формі: що трапилося

На території Соснівського районного суду м. Черкаси відбулися спільні практичні заняття за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони...

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x