Новини на ВІККАВіККА-новиниМешканці відразу двох черкаських будинків нарешті отримали гарячу воду...

Мешканці відразу двох черкаських будинків нарешті отримали гарячу воду у крани

-

- Advertisment -

Мешканці відразу двох черкаських будинків нарешті отримали гарячу воду у крани. Без цього блага вони жили 10 років. За цей час люди зверталися в низку інстанцій, проте у відповідь чули лише відмови. Допомогти мешканцям будинків погодилася нова команда Придніпровської СУБ.

Нарешті в будинках за адресою Гоголя, 460 і 458 у кранах з’явилася гаряча вода. Десять років люди мирилися з відсутністю цього комунального блага. Одним із перших по допомогу почав звертатися мешканець Володимир Кепша. Проте жодна інстанція не відгукнулася на прохання чоловіка.

Володимир Кепша, мешканець будинку по вул. Гоголя, 460: «Телефонував у РЕУ, а там казали, щоб зверталися у «Теплокомуненерго». Мовляв, нехай вони перевіряють температуру води. А вони робити не можуть, бо це дуже багато роботи».

Десять років люди самотужки гріли воду в каструлях та спали одягненими. Проте все змінилося, коли до роботи взялася нова команда Придніпровської СУБ.

Тетяна Ларіна, старша будинку по вул. Гоголя, 460: «Написала заяву я 30 січня, через вісім днів у нас з’явилося опалення. 8 січня люди всі купалися, раділи. Адже зневірилися вже. Люди зневірилися, гріли воду, купалися. Скільки для людей така мука тривала, в яких не було гарячої води у квартирі».

Про проблему будинків працівники СУБ дізналися на черговій зустрічі з мешканцями. Одразу відгукнулися та розпочали ремонтні роботи. Проблема, яку не могли вирішити десять років, комунальники ліквідували за тиждень.

Лілія Жмурко, інспектор житлового фонду: «Подали протоколи про те, що в них є велика проблема, яку не вирішували впродовж десятиріччя. На сьогодні відновлена рециркуляція водопостачання, є тепло в мешканців. Коли я їм потелефонувала, то вони кажуть, що весь будинок купається в гарячій воді».

За словами інженера Юрія Гуріненка, люди опинилися в такій ситуації не спроста. Раніше їхні будинки були відомчими та закріпленими за підприємствами. Коли ж їх передали на баланс міста, люди лишилися наодинці зі своїми проблемами.

Юрій Гуріненко, провідний інженер КП «СУБ «Придніпровська»: «Були неправильно змонтовані й експлуатувалися тепломережі, а саме опалення та водопостачання. Звичайно, це створювало певні незручності для мешканців будинків, але за виявленими порушеннями проведені технічні рішення, відновлювані роботи. Тепер у будинках повноцінно подається опалення й гаряча вода».

Сьогодні мешканці будинку разом із представниками Придніпровської СУБ будують плани на реконструкцію прибудинкових територій і ремонт підвальних приміщень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x