Новини на ВІККАВіККА-новиниЮні інспектори жартували про правила дорожнього руху

Юні інспектори жартували про правила дорожнього руху

-

- Advertisment -

Про правила дорожнього руху жартома. 16-ий Усеукраїнський конкурс серед команд веселих і кмітливих юних інспекторів руху зібрав 6 найкращих команд країни. Захід організувала Державтоінспекція в Черкаській області. До Черкас жартувати про безпеку на дорозі з’їхалися КВКівці із Чернігова, Житомира, Кіровограда та Донецька. Кожна з команд завзято виборювала своє місце «під сонцем». Жартома гумористи нагадали всім присутнім правила дорожнього руху. Хто ж таки отримав перемогу – знає Наталя Кириленко.

Заповнена зала «Будинку офіцерів» зустрічає жартівників усмішками й оплесками. На сцені КВКівці із Чернігова, Житомира, Кіровограда, Донецька та Черкас. Це найсильніші команди веселих і кмітливих юних інспекторів руху. Їх зібрав 16-ий Усеукраїнський конкурс. Захід організувала Державтоінспекція в Черкаській області.
Ігор Ісаєнко, заступник начальника УДАІ в Черкаській області: «Цель КВН – донести до ровесников правила дорожного движения, как их выполнять, как правильно сидеть в машине, т. е. много вопросов жизненных, которые нужно донести не только до подростков, но и до взрослых».
Юні інспектори від душі жартують над недисциплінованими водіями та пішоходами. Кожна з команд завзято виборює своє місце «під сонцем». Веселим і кмітливим необхідно продемонструвати не лише вміння жартувати, а знання правил дорожнього руху.
За допомогою талановитих та ініціативних педагогів діти отримують не лише знання, але і професійну підготовку. Працювати в ДАІ мріють всі юідовці.

Олександр Зубенко, начальник відділу профілактичної роботи УДАІ МВС України: «Многие дети, которые принимают участие не только в КВН-движении, но и которые занимаются в отряде юных инспекторов движения, потом становятся сотрудниками органов внутренних дел и на сегодня некоторые служат в Госавтоинспекции».

Шість команд виступили у трьох конкурсах: представили традиційну візитівку, розминку та домашнє завдання. Загальна тема гри – «Безпечний дорожній рух». Гра видалася напрочуд веселою та запальною. Оцінювало гру веселих і кмітливих поважне журі при пагонах. Серед них – гості зі столиці.

Олександр Зубенко, начальник відділу профілактичної роботи УДАІ МВС України: «Работа мне эта не новая, я сам участвовал в подготовке таких соревнований, я знаю, какой это труд. Тяжело не только ребятам, но и преподавателям, потому что в эту работу вкладывается душа, частичка своего сердца».
На думку журі, найвеселішою та найкмітливішою виявилася донецька команда «Смешная сплошная». Інші призові місця – в черкаської команди «Рубікон» і КВКівців із Кіровограда.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловіка підозрюють у пограбуванні неповнолітнього

42-річному жителю Черкас повідомлено про підозру у пограбуванні неповнолітнього. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури. На початку вересня чоловік...

На Уманщині чоловік спалював суху рослинність і спричинив пожежу

18 вересня на Уманщині чоловік, спалюючи суху рослинність на відкритій території, спричинив пожежу. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x