Новини на ВІККАВіККА-новиниМерія готує нові правила встановлення кіосків, продаж готелю "Черкаси"...

Мерія готує нові правила встановлення кіосків, продаж готелю “Черкаси” та перейменування вулиці

-

- Advertisment -

Оновлення по-черкаськи. Про нові правила процедури встановлення тимчасових споруд і про продаж готелю «Черкаси» розповів міський голова на черговому брифінгу. Відтепер від черкаських підприємців вимагатимуть дотримання конкретної інструкції під час встановлення кіосків. Окрім цього, Сергій Одарич розповів, що в намірах міської влади – продати готель «Черкаси». Деталі – в наступному сюжеті.

Після дворічного обговорення міський голова Сергій Одарич нарешті зміг представити детальну інструкцію процедури встановлення тимчасових споруд. Вона буде складатися з трьох конкретних кроків. Перший – визначення відповідності намірів встановити тимчасову споруду. Другий крок – оформлення паспорта прив’язки тимчасової споруди. І третій крок – безпосереднє встановлення тимчасової споруди.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Насамперед, ми поставили собі за мету – захистити підприємців, які впродовж тривалого часу займаються цим бізнесом, і через рішення міської ради змушені будуть цей бізнес переносити на іншу ділянку. Тому на 5 місяців за ними резервується першочергове право на вибір нової території та перенесення туди».
Окрім цього, мер розповів про плани міської влади стосовно продажу готелю «Черкаси». Мерія вже виставила на аукціон чотириповерхову будівлю готелю. За попередньою оцінкою експертів стартова ціна закладу склала 12,8 млн. гривень. Аукціон заплановано на 14 травня.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Я сподіваюся, що цей аукціон приверне увагу бізнесу і ми зможемо за хорошу ціну продати цей об’єкт. Я, безумовно, зацікавлений, щоб він відродився як готель».
Сергій Одарич зазначив, що якщо вдасться продати будівлю готелю, то вже через рік після проведення реконструкції він має всі шанси стати візитною карткою Черкас. Окрім цього, міський голова наголосив на питанні перейменування вулиці Енгельса на вулицю Чорновола.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Я є прихильником перейменування, докладу всіх зусиль, щоб до 75-річчя з Дня народження Чорновола черкаська вулиця мала його ім’я. Я бачу, що найкращій варіант – це перейменування вулиці Енгельса».
Утілити заплановане міський голова обіцяє вже найближчим часом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x