Новини на ВІККАСпортивні новиниНа Відкритому чемпіонаті області з бойового самбо черкасцям вдалося...

На Відкритому чемпіонаті області з бойового самбо черкасцям вдалося вибороти перемогу

-

- Advertisment -

За перемогу на Відкритому чемпіонаті області з бойового самбо боролися більше ста спортсменів. Серед учасників – не лише переможці обласних і всеукраїнських змагань, а й міжнародних турнірів. Тому конкуренція між суперниками була серйозною. Попри запеклу боротьбу, черкасцям таки вдалося вибороти перемогу. Золото лишилося вдома.

На черкаський килим вийшли кращі самбісти з усієї України. Усіх спортсменів у Черкасах зібрав третій Відкритий чемпіонат області з бойового самбо. Тривають останні приготування.
Аркадій Конверцев, тренер Кам’янської спортивної школи з бойового самбо: «Мы настроены сегодня, как минимум, 3-4 призовых мест взять. В прошлом году мы заняли здесь командное призовое место, были чемпионы и призеры. Мы – постоянные участники чемпионатов, еще не пропустили ни одного».
Поборотися за перемогу з’їхалися більше ста спортсменів із різних куточків області та країни: Сміли, Кам’янки, Корсунь-Шевченківського, Черкас, Кіровограду, Одеси, Києва та Миколаєва. Серед учасників – не лише переможці обласних і всеукраїнських змагань, а й міжнародних турнірів.
Вадим Береза, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА: «Я вперше бачу бойове самбо наживо. Враження великі, тому що тут суміш різних стилів, борються і кікбоксери, і хортингісти, і боксери. Коли суміш двох або навіть трьох стилів, то дуже цікаво дивитися на поєдинки, бо кожен боєць по-різному б’ється».

На відкритому чемпіонаті з бойового самбо найбільше відзначилися господарі змагань – вихованці клубу «Грізлі». У ваговій категорії 74 кілограми успіх супроводжував Дмитра Нємкова. Спортсмен виборов золоту нагороду. Показав високий результат у бойовому самбо ще один черкащанин. У важкій категорії + 90 кілограмів не дав розігнатися своїм суперникам Дональд Нджатах. Хлопець також із золотом. Два срібла до черкаської скарбнички в категорії «юнаки» здобули Євген Кононенко та Віталій Сагайдак, які змагалися у ваговій категорії 68 кілограмів, та Владислав Ночовний, який демонстрував свої вміння у ваговій категорії 84 кілограми. Почесні бронзові нагороди дісталися Олександру Барнацькому, Віталію Максимову, Михайлу Бєліку, В’ячеславу Газі. Відзначилися черкаські спортсмени і в командних змаганнях. Золото залишилося вдома. Найбільшими суперниками черкащан на цих змаганнях стали спортсмени зі столиці. Вони й розділили з черкащанами перше місце. Третю сходинку посіли бойові самбісти зі Сміли. Головний суддя, організатор змагань і за сумісництвом чемпіон світу з бойового самбо В’ячеслав Василенко радіє, що цьогорічний чемпіонат зібрав більше ста учасників.
В’ячеслав Василенко, віце-президент Федерації бойового самбо в Черкаській області: «Моє завдання – розвивати цей вид спорту в нашій області. Попередній чемпіонат ми проводили перед Новим роком, тоді було наполовину менше учасників, зараз – вдвічі більше, це радує».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x