Новини на ВІККАСпортивні новиниСвою бойову міць демонстрували в Черкасах юні боксери

Свою бойову міць демонстрували в Черкасах юні боксери

-

- Advertisment -

Свято боксу. У Черкасах юні боксери демонстрували свою бойову міць. Змагання присвятили 70-ій річниці визволення Черкас від німецько-фашистських загарбників. Більшість учасників у ринзі боксували вперше. Найменшим спортсменам не виповнилося і 10 років. Змагалися боксери не для перемог чи нагород, а для досвіду, кажуть організатори. Наталя Кириленко – більше.

13-річний Михайло під пильним оком тренера відпрацьовує останні удари. У ринзі, говорить хлопець, не новачок. Боксом займається вже 4 роки. За свою спортивну кар’єру провів із десяток боїв.

Михайло Смаглій, учасник змагань: «Мені дуже подобається цей вид спорту, це гарний спосіб постояти за себе. Дуже люблю змагання та прагну до виграшу».

Тут змагаються не заради нагород. Відкритий чемпіонат Черкас із боксу організатори присвятили 70-ій річниці визволення Черкас від німецько-фашистських загарбників, кажуть організатори.

Сергій Медведєв, головний суддя змагань: «Это соревнования проводятся в разных вековых группах: 2002 – 2003 – это новички, для обстрела, они проводят первые бои. 2000 – 2001 – это боксеры, которые провели уже по 5-6 боев. Еще есть боксеры 1998 – 1999, у которых уже есть опыт в проведении боев».

А це – майстер спорту Радянського Союзу з боксу Микола Мялов. Чоловік серед знайомих має славу легендарного боксера. Спершу боксував сам, потім навчав інших. На змагання юних спортсменів завітав як гість.

Микола Мялов, ветеран: «Я посмотрел и удивился, как возросло спортивное мастерство. Мы были плохо одеты. 47 год… кончилась война, а сейчас спортивная форма, ринг, очень доволен».

На черкаських боксерів чекають відбіркові змагання. Там уже розігруватимуть путівки до збірної команди області, яка в січні наступного року захищатиме честь Черкащини на чемпіонаті України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

2 виступ, три запити і 52 законопроекти: результати роботи нардепа від Черкащини

За 3 роки роботи народний депутат від Черкащини (Золотоніський округ) Віталій Войцехівський зробив 2 виступи (один з місця один...

Хвилиною мовчання Черкащина вшанувала пам’ять полеглих Захисників і Захисниць

Честь Захисникам і Захисницям, які поклали життя за Україну, у хвилині мовчання сьогодні віддали жителі Черкащини. Також вшанували подвиг...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x