Новини на ВІККАВіККА-новиниНоворічний благодійний бал уп’яте зібрав небайдужих черкащан

Новорічний благодійний бал уп’яте зібрав небайдужих черкащан

-

- Advertisment -

Їх було небагато, але вони не шкодували грошей дітям. На 5-ий новорічний благодійний бал у Черкасах прийшла лише половина запрошених. Проте учасники аукціону були щедрими й активними. На потреби хворих і малозабезпечених дітей зібрали 20 тисяч гривень. Як торгувалися та що купували – Олена Берестенко далі.

 

Учасники цьогорічного благодійного балу – люди різного віку, статку та професій. Тут немає владців найвищого рангу та небагато бізнесменів. Проте є депутати, митці й лікарі.

Микола Свириденко, учасник аукціону: «Людей, присутніх на аукціонах, не обирають. Я вважаю, хто має бажання, повинен виходити на такі зустрічі».

Дмитро Задериголова, учасник аукціону: «Люди, яким небайдужі дитячі серця, душі та їхнє здоров’я».

До уваги благодійників – 16 лотів. Це професійні роботи, виготовлені майстрами спеціально для балу. У цьому особливість цьогорічного аукціону.

Ольга Степаньян, фотограф: «Мне кажется, это всех должно волновать. К этому должны быть причастны многие. Нельзя оставаться равнодушными».

Небайдужі дорослі не шкодують грошей на потреби дітей. Стартова ціна більшості картин – 200 грн. Крок аукціону – 50.

Один із найдорожчих лотів – ось ця сонячна робота. За картину Тетяни Черевань дають аж 5,5 тис.

Тетяна Черевань, художниця: «На ній зображена жінка, яка символізує Всесвіт. Вона тримає в руках планету. Все світиться, воно несе добро. Робота дуже тепла, в жовтих кольорах».

За вечір наторгували 20 тис. грн. Організатори кажуть: результатом задоволені. Попри те, що гостей зібралось небагато, вони були щедрими. На виручені кошти запланували чотири благодійні проекти.

Анна Харченко, організатор: «Два з них – у Черкасах. Це і лікарняні клоуни, які працюють із дітками в онкології і яким постійно потрібні витратні матеріали, аби якісно проводити свою роботу. Другий етап – це допомога дітям, батьки яких залежні».

Допомагали в організації балу всі небайдужі містяни. Ольга – одна з них. Жінка каже: на такі заходи приходять не всі. Є бізнесмени, що не займаються благочинністю публічно. З такими Ольга знайома особисто.

Ольга Яловенко, учасниця аукціону: «Ті, хто приходить власним шляхом до цього, як правило, не афішують цього дуже».

Попри допомогу меценатів зі статками, зазвичай великі справи вершать прості люди, кажуть організатори. Бо вони, як ніхто інший, розуміють, що таке хвороба, відчай або безгрошів’я.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Компанії групи «УРМ» працюють над стратегією оперативного реагування на випадок масованих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України

Сьогодні, 3 жовтня в місті Харків державні компанії Оператори системи розподілу (ОСР), які входять до АТ «Українські розподільні мережі»,...

У Черкасах понад 3 тисячі жителів отримають соціальні виплати майже на 3 млн грн

3 070 жителів Черкас мають отримати різні види державних соціальних допомог та компенсаційних виплат за червень-вересень цього року. Про...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x