Новини на ВІККАВіККА-новиниГородищину та Корсунщину відвідав Олег Ляшко

Городищину та Корсунщину відвідав Олег Ляшко

-

- Advertisment -

Чиновників-пенсіонерів – на політичне кладовище, всі карти в руки молоді. Це – один із «рецептів» розбудови української держави від радикала Олега Ляшка. Народний депутат відвідав Черкащину. Він зустрівся зі студентами та трудовими колективами Корсунь-Шевченківського та Городищенського районів. Із людьми політик говорив про проблеми країни та розповів, як їх вирішити. Чи однакові думки Ляшка з народом – у наступному матеріалі.

Візит Олега Ляшка на Черкащину видався насиченим: зранку він побував на Корсунщині, пообіді завітав до Державного аграрного технікуму Мліївського інституту садівництва. Послухати депутата зібралася повна зала студентів і педагогів. Олег Валерійович розповів присутнім, як треба відроджувати країну. Найперше – створити умови для розвитку національного виробництва.
Олег Ляшко, народний депутат України, лідер «Радикальної партії України»: «Сьогодні був на Корсунщині: там на швейній фабриці раніше стільки людей працювали, а нині – триста».
Крім цього, повинні стати доступними дешеві кредити – для підприємців на розвиток бізнесу та молодих родин на житло. А ще необхідно «прорідити» Верховну Раду, лишивши 150 депутатів. Чиновників-пенсіонерів – на політичне кладовище, всі карти в руки молоді.
Олег Ляшко, народний депутат України, лідер «Радикальної партії України»: «Я твердо переконаний: підняти країну може лише молодь, а старих чиновників гнати в шию. Після розпаду Союзу ми мали унікальні можливості для розвитку, а тепер нам маленьку Грузію ставлять у приклад, хоча Україна могла б бути зразком у світі».

У Городищі політик також зустрівся з працівниками Інституту помології імені Симиренка. Люди засмучені: підприємство держава фінансує ледве на половину, невдовзі тут скорочуватимуть 30% кадрів. Науковці, які зберігають генофонд культур, отримують зарплату 1100 гривень. Олег Ляшко переконує: країні потрібні радикальні зміни.
Олег Ляшко, народний депутат України, лідер «Радикальної партії України»: «Я їжджу по всій країні та знайомлю людей із програмою «Радикальної партії», в основі якої – відродження національного виробництва. Усіх цікавить одне – як заробити гроші».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителька Золотоніського району вкрала гроші та витратила їх на азартні ігри

Жительці Золотоніського району висунули підозру у незаконному заволодінні чужим майном із використанням електронних систем та вчиненні ряду інших правопорушень....

На Уманщині попрощаються із загиблим воїном

Громада Уманщини попрощається із військовослужбовцем Сергієм Дзюбенком, який загинув, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Уманської міської ради. Захисник...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x