Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Уманщині авто пішло під лід разом із пасажирами

На Уманщині авто пішло під лід разом із пасажирами

-

- Advertisment -

Ати-бати
Про престижність військової служби пише «Черкаський край». До служби в армії молодих людей спонукає бажання працевлаштуватись у тих структурах, де проходження строкової служби є основною умовою прийняття на роботу. Нині на призовні пункти приходить більше новобранців, аніж військкомат повинен призвати. Минулоріч за право бути солдатом змагалися по 18 призовників на одне місце. Однак ріст популярності військової служби досі не призвів до покращення умов для офіцерів і молодшої командної ланки.

Борошно буде!
Борошно буде, запевняють журналісти «Молоді Черкащини». Існували побоювання, що слідом за гречкою суттєво подорожчає або взагалі зникне борошно. Адже частина борошномельних підприємств знизили обсяги реалізації або ж зовсім призупинили виробництво. Основною причиною цього вони назвали неможливість працювати рентабельно за умов адміністративного обмеження цін і подорожчання зерна. Населення кинулося мішками скуповувати борошно. Влада відреагувала на ситуацію спокійно. Уряд ухвалив рішення про інтервенцію борошна з Аграрного фонду. На Черкащині його чекають із дня на день.

Авто пішло під лід
На Уманщині авто пішло під лід разом із пасажирами. Про це повідомляє «Прес – Центр». 16 лютого до традиції топити автівки в крижаній воді долучились в Умані. Оскільки їхати до Дніпра було далеко, екстремали вирішили підкорити місцевий ставок. «Жигулі» кружляли на кризі ставка кілька хвилин, а потім пішли під воду. Рятувальників викликав школяр, який гуляв на березі та бачив небезпечне ралі. Обидва пасажири вибрались із машини самотужки ще до прибуття рятувальників і з переляку накивали п’ятами з місця пригоди.

Запрошуємо на Масляну
Відсвяткувати Масляну пропонує газета «Вечірні Черкаси». Вона починається 28 лютого. Масляну відзначають в останній тиждень перед Великим постом, за сім тижнів до Великодня. Це свято, що збереглося у слов’ян із дохристиянських часів. Воно втілювало пробудження природи від зимового сну, означало початок польових робіт. І до цього дня живе, як прояв надії на рік урожайний, ситий. Тому Масляна була та залишається рясною і дуже ситою. Основна страва цього тижня – млинці. Чимало цікавих рецептів на будь-який смак знайдете на шпальтах газети.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському рибоохоронному патрулі пояснили за навігацію: питання до військових

Заборону навігації в Кременчуцькому водосховищі (крім човнів промислових рибалок) ініціювали військові. Були видані відповідні розпорядження військовою адміністрацією. Подібна ситуація...

Ексуддя із Черкас отримуватиме бульшу пенсію: її діти також працювали у судах

Черкаський окружний адміністративний суд задовільнив позов екссудді апеляційного суду Черкаської області Раїси Шкреби та підняв їй пенсію до 245 813 грн...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x