Новини на ВІККАВіККА-новиниЖиві концерти в радіоефірі

Живі концерти в радіоефірі

-

- Advertisment -

Незвичайна подія у світі музики. Вперше в Україні в форматі он-лайн-ефіру музиканти можуть не лише спілкуватися зі слухачами, а зіграти для них наживо. У жовтні на радіо «101 ДАЛМАТИН» стартує авторський проект Ольги Касьянової «SAUNDЧе – звуки музики». Черкаські рок-виконавці із захопленням зустріли можливість виступати он-лайн, у прямому ефірі на радіо та в запису на телебаченні. Телеканал «ВІККА» теж долучився до шоу. Незабаром телеефір поповниться новим проектом «SAUNDЧе». Більше подробиць про живі концерти в радіоефірі знає Юлія Кропива.

Ольга Касьянова, автор і ведуча проекту: «У жовтні у прямому ефірі чекайте на новий музичний проект для Черкас і про Черкаси».
Ідея запрошувати музикантів на живі концерти в Ольга Касьянової з’явилася декілька років тому. Тільки цієї осені авторка нового радіопроекту реалізовує свою творчу мрію.
Ольга Касьянова, автор і ведуча проекту: «Мається на увазі живий концерт. Також у нас будуть рубрики: «Наша відповідь Чемберлену», «Історія про справжню людину», «Чесалки», «Че-мігрант». У них гурти розповідатимуть про себе».
У прямому радіоефірі черкащани не лише слухатимуть концерт, а й спілкуватимуться з музикантами. «Романтика» першою прийшла на репетицію.

Юлія Черняєва, солістка гурту «Романтика»: «Завжди, коли граєш наживо й акустично, ти маєш по-особливому передавати музичний настрій. Мені потрібно співати тихим голосом. Я вважаю, що це тренування і є професійним зростанням для мого колективу і для мене теж».

Не лише солістка стурбована, музиканти теж переживають. У живому радіоефірі їхні інструменти ще не звучали.
Роман Яровий, барабанщик гурту «Романтика»: «У нас поп-рок. Ми зробимо його цікавішим».
Черкаські рок-гурти охоче відгукнулися на запрошення авторки проекту в соціальних мережах. Більше десяти музикантів уже вишикувалися в чергу в «SAUNDЧе». Щотижня в гості до Ольги Касьянової приходитимуть відомі та не дуже гурти.
Анатолій Палаш, гітарист гурту «Романтика»: «Ми тут можемо грати наживо та спілкуватися з слухачами – не лише черкащанами».
Єдине побажання від звукорежисера та технічного директора проекту Костянтина Доброцького – не брати з собою електроінструменти.
Костянтин Доброцький, технічний директор проекту«SAUNDЧе»: «Рок-група може ввімкнути електрогітари та «зірвати» стадіон, у нас акустичний стиль. Тут грають і співають тихим голосом. Радіо слухають на кухні. Значить, це такі собі кухонні «посидєлки».
Музична програма має і своє дизайнерське оформлення. Заставку з героями проекту« SAUNDЧе» створила молода дизайнерка Ольга Сеїдова.
Ольга Сеїдова, дизайнер: «Ідеї спочатку не було. Тому втілили думку, яка спала на думку відразу. Ми вирішили фотографувати учасників проекту на даху. Адже «SAUNDЧе» – це звуки Черкас, тому потрібно знімати Черкаси. Ми знімали на фоні неба Черкас і нашого Дніпра».
Живі концерти в радіоефірі побачать і прихильники сайту «ДАЛМАТИН» і глядачі телеканалу «ВІККА».
Ольга Касьянова, автор і ведуча проекту «SAUNDЧе»: «У мене не має бажань та амбіцій просто говорити про те, який прекрасний проект придумала Ольга Касьянова. Я просто хочу, щоб музиканти вийшли з підпілля. І щоб мій друг, який раніше займався музикою, теж продовжував грати. Щоб він не думав, що, якщо він з черкаського університету, програміст, інженер, то не може здійснити свої мрії».
2 жовтня новий радіопроект «SAUNDЧе» відкриє відомий гурт «Ефект метелика».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x