Новини на ВІККАВіККА-новиниОпозиціонери взялися власноруч перейменовувати вулицю Енгельса на Чорновола

Опозиціонери взялися власноруч перейменовувати вулицю Енгельса на Чорновола

-

- Advertisment -

Перейменування вулиці. Представники опозиційних політсил взялися за перейменування вулиці Енгельса на Чорновола. Опозиціонери за дві години заклеїли таблички із прізвищем ідеолога комунізму наклейками і надписом «вулиця Чорновола». Деталі – в наступному сюжеті.

Перейменовувати вулицю Енгельса на Чорновола в п’ятницю зібралися близько півсотні черкащан. Ініціювали захід представники Ради опозиційних сил Черкащини. За словами організатора заходу Леоніда Даценка, рішення про перейменування вулиці Енгельса ухвалено ще шість років тому, проте теперішня міська влада просто його проігнорувала.
Леонід Даценко, координатор Ради опозиційних сил Черкащини: «Як бачимо, на сьогодні наша влада не виконала своїх зобов’язань перед громадськістю, не виконала наші вимоги та вимоги громадськості. Об’єднана опозиція вирішила сьогодні, що ми маємо приступити до акції прямої дії. Ми виготовили наклейки та започаткували перейменування вулиці Енгельса на Чорновола, виконуючи волю наших черкащан».
За словами Леоніда Даценка, на виконання цього рішення у влади був час до 25 березня – до чергової «чорноволівської» річниці. Проте, так і не дочекавшись активних дій із боку влади, представники Ради опозиційних сил вирішили взяти справу у свої руки. Перейменування Енгельса на Чорновола розпочали з Черкаської райдержадміністрації.
Валентина Олещенко, учасниця акції: «Ця подія для нас, я вважаю, повинна бути справжнім святом. Усі черкащани мають шанувати це свято. Таких, як Чорновіл, немає. Якби не вбили б Чорновола, то Україна була б. Зараз України немає».

За дві години активісти об‘єднаної опозиції переклеїли таблички по всій вулиці. Також учасники акції зазначили, що цей рік вони проголосили не роком «Євро-2012», а роком Чорновола. Наостанок представники об‘єднаної опозиції запевнили, що на наступній сесії міської ради знову вимагатимуть перейменувати вулицю Енгельса.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x