Новини на ВІККАСпортивні новиниВітання смілянським спортсменам

Вітання смілянським спортсменам

-

- Advertisment -

Грамоти та подяки від мера міста Сміла Вадима Решетняка отримали в День фізичної культури та спорту України найкращі спортсмени, тренери та заслужені працівники цієї галузі. Доповнили привітання також і грошові премії, виділені Смілянською міською благодійною організацією «Рідна Сміла». Деталі – в сюжеті.

Уперше День фізичної культури та спорту українці відзначили ще в 1994 році, після виходу відповідного указу Президента. У 2012 році це свято припало на 8 вересня. Цього дня найкращі тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл, викладачі фізичної культури у школах і садочках, спортсмени та ветерани спорту міста Сміла отримали вітання від міського голови Вадима Решетняка.

Вадим Решетняк, міський голова м. Сміла: «Я хотів би привітати вас із цим чудовим святом, побажати вам натхнення, попри те, що спортивна культура в місті сьогодні зачахла, все-таки бажаю вам і буду підтримувати, щоб у нас у місті розвивались і спорт, і фізична культура».

Підкріпив свої побажання мер міста ще й грамотами та подяками.

Сміла – завжди славилася своїми спортивними досягненнями. Олександр Мотузенко, срібний призер Олімпійських ігор 1988 року з веслування на байдарках, – яскравий тому приклад. І він також отримав цього дня подяку від мера з нагоди свята.

Олександр Мотузенко, срібний призер Олімпійських ігор 1988 року з веслування на байдарках: «Приятно очень, что не забывают, что помнят. Любое награждение значит, что не зря мы что-то делаем, занимаемся детьми, спасибо мерии».

Удячний за підтримку смілянського спорту міському голові й Олексій Цибко, який у спорті вже понад 30 років. Сьогодні він навчає основам регбі понад 200 дітей міста.

Олексій Цибко, президент дитячого регбійного клубу в м. Сміла: «Слава Богу, что возвращаются традиции возвращать детей на стадион. Благодарим мера за такие события, которые проходят сейчас. Вы знаете, то, что он молодой, энергичный. Это и способствует толчку таким вот событиям».

Привітали цього дня спортсменів також і грошовими преміями, якими нагородила найкращих спортсменів міста благодійна організація «Рідна Сміла».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x