Новини на ВІККАВіККА-новиниУ дитсадок – без щеплень

У дитсадок – без щеплень

-

- Advertisment -

Подарунки особливим!

Особливим дітям подарували майданчик і канцтовари. Про це пише газета «Вечірні Черкаси». У дитячому садку № 54 новий навчальний рік розпочався зі свята. Для групи дітей із особливими потребами тут заасфальтували майданчик. Нові доріжки і покриття у павільйоні – для них неабияка радість. Адже половина тамтешніх малюків, які мають діагноз ДЦП, пересуваються на візках. А по ямах та землі гуляти практично неможливо. Нове асфальтне покриття доріжок і павільйону у садку допоміг зробити депутат Черкаської міської ради, голова громадської організації «Рідне місто Черкаси» Сергій Отрешко.

Христинівський хабарник
Голову Христинівської райради затримали за шахрайство, пише «Газета по-українськи». Минулої п’ятниці на засіданні сесії райради депутати задовольнили заяву її голови Володимира Мастилка про дострокове припинення повноважень. Самого Мастилка на сесії не було – напередодні його затримали працівники черкаського УБОЗУ. Володимира Мастилка підозрюють у шахрайстві та отриманні хабара. Кілька років тому він, працюючи в Умані керівником місцевого відділення банку «Райффайзен Банк Аваль», разом зі своїм заступником Максимом Мітасовим та знайомим підприємцем ошукали кількох людей. Незаконно отримали кілька мільйонів гривень.

У дитсадок – без щеплень
Діти без щеплень мають право відвідувати дитячі садки. Про це повідомляє газета «Рідне місто Черкаси». Донедавна дитину віком до 3 років, яка не мала необхідного набору щеплень, влаштувати у дитячий садок було проблематично. Сьогодні ж відсутність щеплень у дітей не привід, щоб їх не зараховували до дитячих садочків. Таке роз’яснення днями надало Міністерство охорони здоров’я України. Рішення про прийом «не щепленої» дитини приймається у кожному конкретному випадку керівником дитсадка. При цьому батьків мають попередити про те, що при підвищенні епідемічної ситуації дитину, незалежно від того, захворіла вона чи ні, необхідно на час карантину забрати з закладу.

Приїде Президент
Президент відкриє гелікоптерний майданчик у Пекарях, пише «Акцент». 6 вересня губернатор Сергій Тулуб відвідав із робочою поїздкою Канів, де ознайомився зі станом робіт із реконструкції туристичного комплексу «Авто-ріка» та Ярмаркової площі, відвідав нижній приплав і розміщений поряд парк, побував на могилі та в музеї Тараса Шевченка. За словами Сергія Тулуба, урочисте відкриття туристичного комплексу «Авто-ріка» та Ярмаркової площі заплановане на 19 вересня. У заходах візьме участь особисто Президент України Віктор Янукович. Також цього дня заплановано відкриття після реставрації комплексу «Могила та пам’ятник Т.Г.Шевченка» й новозбудованого гелікоптерного майданчика у с.Пекарі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аварія на Золотоніщині: автівка врізалась у дерево, водій загинув

Вночі, близько 03:00 години, біля села Мельники сталася аварія за участю автомобіля «ВАЗ-2106», який врізався в дерево. Про це...

Без опадів та сонячно: на Черкащині зберігається погода з літнім теплом

Прохолодний антициклон, який перемістився зі Скандинавії на центральну частину росії, продовжує формувати в нашому регіоні погожі дні з літньою...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x