Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах відбулися перегони позашляховиків

У Черкасах відбулися перегони позашляховиків

-

- Advertisment -

Минулими вихіднимив Черкасахвідбулися перегони позашляховиків. Престижні «Land Cruiser» і старенькі «УАЗи» випробовували один одного на міцністьі витривалість. Екіпажі машин за допомогою навігаторів долали лісові хащі та болота. Детальніше –в наступному сюжеті.

Черкаські джипери зібралисяв мікрорайоні «Дахнівка», щоб перевірити на міцність своїх чотириколісних друзів. Такі зустрічі вони проводять кілька разів на рік. Цього разу вони змагалися в GPS-орієнтуванні на незнайомій місцевості. Головні умови для учасників – чотири ведучі колеса та наявність навігатора. Траса хоча і не складна, але потребувала чималої підготовки як для машини, так і для екіпажу. У змаганнях взяло учать двадцятеро учасників. Кожен екіпаж складався з пілота та штурмана. За умовами змагань, екіпажі повинні були знайти 21 точку, забитув навігаторі. Для цього учасники проходять майже 15-кілометрову трасу пересіченою місцевістю.
Час для виконання завдання обмежений – лише 4 години. Аби зафіксувати свою присутність на точці, екіпаж повинен був сфотографуватися.
Непередбачувана природа внесла у змагання свої корективи. Через відлигу, форсувати водні перешкоди змогли не всі. Кілька позашляховиків провалилося під кригу.
На щастя, під час перегонів ніхто не постраждав. Усі машини зібралисяв таборі. Переможців відзначили пам’ятними кубками. Після нагородження на екіпажі чекав смачний обід.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x