Новини на ВІККАСпортивні новиниВідразу два змагання з триатлону відбулися в Черкасах

Відразу два змагання з триатлону відбулися в Черкасах

-

- Advertisment -

Відразу два змагання з триатлону відбулися в Черкасах. Це були чемпіонат України з акватлону й один із етапів «Дитячої триатлонної ліги». Загалом за перемогу вели боротьбу 200 спортсменів із 12 областей. Успішно виступили господарі, які здобули низку нагород.

Учасники змагалися у двох видах – плаванні та бігові. Спочатку найкращих визначали юні спортсмени, які вели боротьбу в рамках «Дитячої тріатлонної ліги». Ці змагання проводять в Україні другий рік поспіль.

Андрій Більда, президент Федерації триатлону України: «Дитяча триатлонна ліга» започаткована осередком Федерації триатлону в Одеській області. Вона виросла з невеликих змагань, які батьки хотіли провести для своїх дітей на пляжі. Але за два роки ці змагання вийшли на всеукраїнський рівень».

Серед учасників «Дитячої триатлонної ліги» бронзову медаль удалося здобути черкащанину Денису Снєсарю. Він виступав у категорії юнаків 2000 року народження.

Серед юнаків 1998-1999 років народження Георгій Косов фінішував другим. У цій же віковій категорії серед дівчат срібло в Лізи Хорошко.

Ау змаганнях дорослих спортсменів до трійки призерів увійшло подружжя Сюткіних. І Катерина, і Олексій здобули срібні нагороди в акватлоні.

Олексій Сюткін, срібний призер змагань: «Я выбежал, наверное, где-то десятым, но переместился на второе место. Первый – Дмитрий Маляр, неоднократный победитель Кубка Украины, очень сильный бегун. Оставалось к нему 12 секунд, но я решил сохранить силы на чемпионат Украины».

Катерина Сюткіна, срібна призерка змагань: «В целом я довольна, потому что два месяца не выступала. Сегодня моя задача была максимально показать, насколько я готова».

Катерина Сюткіна поступилася тільки Олесі Марченко із Запорізької області, а Олексій Сюткін – Дмитрові Маляру з Дніпропетровська.

Дмитро Маляр, переможець змагань: «Конечно, Леше Сюткину хочу сказать спасибо. Можно сказать, он подарил мне первое место. У него произошла ошибка в транзитке, и я смог убежать».

Олеся Марченко, переможниця змагань: «В плавании, конечно, было тяжеловато, бег был непростой, но прошло все неплохо. Рада, что так выступила. Давно хотела выиграть какой-либо внутренний старт».

Найближчої неділі черкаські спортсмени змагатимуться у Дніпропетровську на чемпіонаті України з триатлону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x