Новини на ВІККАПолітичні новиниПрограмні нісенітниці

Програмні нісенітниці

-

- Advertisment -

Черкаські кандидати в народні депутати не надто переймалися своїми передвиборчими програмами. Там повно помилок. Передовсім, шкутильгає в кандидатів граматика. Але є чималі проблеми і з логікою. Такий висновок зробили в обласному осередку Комітету виборців України, проаналізувавши програми усіх 113 черкаських мажоритарників. На основі експертного дослідження Вікторія Курченко склала рейтинг найбільших програмних нісенітниць.

На останній сходинці ТОП-5 програмних нісенітниць творіння кандидатки по виборчому округу № 200 Катерини Маліченко. Себе називає не горлопаном, який рве на собі сорочку «за народ», а реальним захисником людей. Лишень зі своєю статтю пані Катерина не визначилася. Бо в одному реченні про себе пише таке: «Я свій вибір ЗРОБИВ і ПРИЙНЯЛА рішення балотуватись до Верховної Ради України».

Зі статтю точно визначився кандидат по 196-ому округу Володимир Лішавський. Зате заплутався у своїх же обіцянках. Бо він за те, щоб селянин був єдиним господарем на своїй землі. І в той же час за відновлення колективного господарства на селі. За поєднання непоєднуваного має четверту сходинку.

Трійку найбільших програмних нісенітниць відкриває витвір кандидата по 197-му округу Василя Свічинського. Він хоче стати, в разі перемоги на виборах, великим цензором. Це в 21 столітті. Чоловік збирається боротися за те, щоб ЗМІ не викликали депресію в людей. За яким принципом цензуруватиме пресу, інтернет-видання, радіо й телебачення – у програмі не зазначено.

Срібло ж в Олександра Блажевича з його програмою. Він кандидат по 196-му округу. Своїм завданням у ВР вважає «покласти край монополії не завжди компетентних та, як правило, аморальних політиків на управління державою». Усе б нічого, аби про аморальність інших не писав кандидат, якого в обласному КВУ називають клоном. Бо на 196-му окрузі відразу два Блажевичі – Сергій і Олександр. Не родичі.

На почесному першому місці рейтингу теж клони. Але не люди, а програми. У кандидаток цього ж, 196-го, округу Алли Яременко та Інни Пономаренко вони написані, як під копірку. Лише на початку слова місцями поміняні. Перша хоче побудувати «соціально-орієнтовану, незалежну державу». Інша – «незалежну, соціально-орієнтовану державу». За біографіями на сайті ЦВК, обох кандидаток нічого не поєднує.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горить торф: як гасять підземну пожежу (ВІДЕО)

Щойно рятувальники загасили пожежу торфовища у селі Нечаївка, як загорілося на лівому березі. У селі Гельмязів на Золотоніщині масштабна...

Забувайте прізвище Войцехівський, я забуваю про вас». Як депутат Войцехівський погрожував мені та моїй родині

Одразу хочу зазначити, у мене на руках є запис розмови із Войцехівським, в якому прямо простежуються всі ці погрози...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x