Новини на ВІККАСпортивні новиниЧеркаські спортсмени виграли Кубок Кременчуцького водосховища з вітрильного спорту

Черкаські спортсмени виграли Кубок Кременчуцького водосховища з вітрильного спорту

-

- Advertisment -

Перші на воді. Новий сезон черкаські яхтсмени розпочали з перемоги. Цього разу наші спортсмени підкорили 26-ий Кубок Кременчуцького водосховища. Завершальний етап змагань проходив у Світловодську. Честь Черкащини відстоювали близько сотні спортсменів. Деталі водного протистояння розповість Вікторія Хамаза.

Сьогодні Олександр Савинський уже готує яхту до закриття сезону. А ще декілька днів тому «Аврора» змагалася за Кубок Кременчуцького водосховища. Окрім пана Олександра, честь нашого міста на цих змаганнях захищали 80 спортсменів на 16 яхтах.

Олександр Савинський, головний тренер черкаської команди: «Кожен рік у нас відбувається Кубок Кременчуцького водосховища. Ці змагання прирівнюють до всеукраїнських змагань. Наш яхт-клуб виступає на цих змаганнях щороку. Цього року його проводили 26-ий раз. У свій час його планували, як Кубок Дніпра. Традиційно його проводять у три етапи. Перший етап традиційно проводять у Черкасах у кінці травня, це початок сезону».

До завершального етапу змагань долучилися декілька сотень учасників. Свої сили під вітрилом випробували 40 яхт із Черкаської, Полтавської та Кіровоградської областей. Тривали змагання два дні. Тренер команди переконаний: високий результат черкащан багато в чому залежав від високого організаційного рівня змагань.

Олександр Савинський, головний тренер черкаської команди: «Традиційно проводять на хорошому організаційному рівні. Варто відзначити гарну роботу суддів. А також ставлення спортсменів до самих змагань. Проходять змагання у великій спортивній боротьбі. Перемагає, як правило, найсильніший. Той, хто найкраще підготувався за сезон».

Змагалися спортсмени в семи різних класах. Черкаські яхтсмени, як і годиться, показали одні з найвищих результатів. У підсумку в активі черкаської команди 6 золотих, 4 срібних і 5 бронзових нагород.

Олександр Савинський, головний тренер черкаської команди: «Я вважаю, що в цьому році ми виступили особливо сильно. У всіх класах фактично наші спортсмени посіли призові місця. Це говорить про рівень підготовки нашої команди. Я вважаю, що її можна в цьому сезоні назвати чудовою».

Нині черкаські яхтсмени готуються до майбутніх змагань, які заплановано на найближчий уїк-енд. Після них спортсмени розпочнуть підготовку до закриття сезону, запланованого на кінець жовтня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Обрано нового голову Чорнобаївського районного суду

Шляхом таємного голосування головою Чорнобаївського суду обрано Левченка Василя Васильовича. Про це повідомляють на сайті Чорнобаївського районного суду. 23 вересня...

У Чигиринській громаді планують видалити більше тисячі тополь

У Чигиринській громаді розглядають питання видалення тополь на прибережній смузі біл річки Тясмин. Про це йшлося на засіданні виконавчого...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x