Новини на ВІККАВіККА-новиниПарламентарій Богдан Губський побував на Канівщині

Парламентарій Богдан Губський побував на Канівщині

-

- Advertisment -

Найвіддаленіші села Канівського району відвідав народний депутат України Богдан Губський. Це черговий робочий візит парламентарія. Маршрут проліг через села Потапці, Піщальники, Черниші, Трощин, Глинча, Грищинці, Пшеничники, Іваньків, Григорівка, Студенець і Бобриця. Там Богдан Губський особисто зустрівся з жителями, дізнався про їхні проблеми та пообіцяв допомогти їх вирішити.

Робочу поїздку Канівщиною народний депутат України Богдан Губський розпочав візитом у Потапці. Це одне із найвіддаленіших сіл району. Тут парламентарій особисто зустрівся з жителями та дізнався про їхні проблеми. Найбільше селяни нарікали на погані дороги. Замість них тут вибоїни. Потребує ремонту ще й тутешня церква та ФАП. Із села Потапці Богдан Губський рушив до Піщальників, аби й тут провести низку зустрічей із селянами. Проблеми аналогічні. Найбільше люди просили помочі в нардепа в порятунку ФАПу.

Тетяна Приходько, жителька с. Піщальники: «У нас здебільшого всі пенсіонери, потребують медичної допомоги, а ФАП аварійний, його хочуть закрити. Ми не уявляємо, як будуть їздити на Канів старі люди – це далеко й усі не зможуть».

Конструктивно поспілкувався народний обранець із жителями сіл Черниші, Трощин, Глинча, Грищинці, Пшеничники, Іваньків, Григорівка, Студенець і Бобриці. Тут Богдан Губський уже бував із робочим візитом. За його сприяння кілька років тому в одному із сіл з’явився новенький автобус.

Лідія Козодой, сільський голова с. Черниші: «Він нам допоміг купити шкільний автобус, який нині їздить на Потапці. Ми звертаємося до нього, аби він нам допоміг і з мобільним зв’язком, зверталися, щоб він нам допоміг відремонтував дороги. Надіємося, що допоможе».

Проблем у відвіданих селах парламентарій зафіксував чимало. У межах повноважень народного депутата пообіцяв посприяти із їх вирішенням уже найближчим часом.

Богдан Губський, народний депутат України: «Я, як народний депутат України, берусь ці проблеми вирішити. Цього й наступного року, маючи великий досвід у цих питаннях, я доб’юсь, щоб дороги були добудовані, щоб були села газифіковані, щоб з’явився телефонний зв’язок. І друга проблема, яка мене здивувала: в цих селах багато матерів-героїнь, а держава на них не звертає уваги, а я хочу змінити законодавство – матері будуть забезпечені всім необхідним».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Обрано нового голову Чорнобаївського районного суду

Шляхом таємного голосування головою Чорнобаївського суду обрано Левченка Василя Васильовича. Про це повідомляють на сайті Чорнобаївського районного суду. 23 вересня...

У Чигиринській громаді планують видалити більше тисячі тополь

У Чигиринській громаді розглядають питання видалення тополь на прибережній смузі біл річки Тясмин. Про це йшлося на засіданні виконавчого...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x