Новини на ВІККАВіККА-новини9 вересня телеканалу «ВІККА» виповнюється 21 рік

9 вересня телеканалу «ВІККА» виповнюється 21 рік

-

- Advertisment -

У нумерології 21 – число лідерства. У побуті американців – це можливість купувати горілку та зброю. У фізіології 21 грам – це вага людської душі. Для телеканалу ж – це роки лідерства та досвіду. 9 вересня нашому телеканалу виповнюється саме 21 рік. Про «ВІККу» вустами відомих черкасців – далі в сюжеті.

Якісний контент, креативні кути подання, найсвіжіша інформація. Творці телеканалу «ВІККА» впродовж 21 року готують якісний продукт. Сергій Томіленко, як голова Черкаської спілки журналістів, професійність ВІККівської команди оцінив на «відмінно». У фаховій відзнаці – похвала за креативність, небайдужість та об’єктивність.

Сергій Томіленко, перший секретар Національної спілки журналістів України: «Це сучасна телекомпанія. Сучасна – це означає, що журналісти, весь колектив, дуже динамічні, дуже креативні, використовують новітні технології і є прикладом справжніх небайдужих професіоналів. Тому бажаю цю небайдужість до новин, до життя, до самореалізації. Щоб оцей вогник, що є, безпосередньо така енергія у вашій душі, щоб вона відчувалася, сприймалася й оцінювалася аудиторією. І щоби рейтинг, як і на сьогодні, був високим, і надалі був найвищим у Черкасах та області».

«Дирекція парків» під прицілом телекамер не один рік. Співпрацює із «ВІККою» дружньо та продуктивно.

Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків»: «Телеканал «ВІККА» в мене асоціюється з людьми, які фахівці своєї справи. Справді, коли звертаєшся, вони допомагають. Дуже багато було таких моментів, коли нас перевіряли контролюючі органи. І ми вдячні телекомпанії «ВІККА». Журналісти реагували та висвітлювали об’єктивно. Тобто вони опитували нашу сторону, іншу сторону».

Відомий журналіст Володимир Лимаренко телеканал називає братнім. Бо пов’язаний із ним навіть в он-лайн-просторі.

Володимир Лимаренко, журналіст газети «Черкаський край»: «Із телекомпанією «ВІККА» мене ще пов’язує те, що я блогер її сайту. Сайт дуже класний. Сучасний, прогресивний, і мені приємно працювати на такому блозі. Мені запропонували стати блогером саме на цьому телеканалі, і я відразу погодився. Тому що це геніальний шанс спілкуватися наживо з читачами».

Любить дивитись ВІККу і міський голова.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Я щасливий, що в Черкасах є такий телеканал. Динамічний, цікавий, який постійно не просто тримає руку на пульсі життя міста, але і пропонує цікаві програми, знаходить нові теми, нові формати. Спілкуючись із громадянами міста, відчуваю, що багато громадян на сьогодні головним інформаційним партнером у місті Черкаси визначили для себе телеканал «ВІККА».

21-річчя улюбленого телеканалу команда «ВІККи» відзначатиме 9 вересня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкаському районі поховали чотирьох захисників

Черкаський район провів останнім шляхом Героїв, які загинули за незалежність рідної землі. Минулого тижня на щиті повернулись додому 4...

На Черкащині дві людини захворіли на гарячку Західного Нілу

У Черкаській області зафіксовано ще два випадки захворювання на гарячку Західного Нілу. Про це повідомляє Черкаський обласний КЦПХ. За інформацією...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x