Новини на ВІККАЕкономічні новиниЗіркове свято від «Златогора»

Зіркове свято від «Златогора»

-

- Advertisment -

У Черкасах співав EL Кравчук. Артист приїхав у місто на запрошення золотоніського лікеро-горілчаного заводу «Златогор». Компанія саме проводила фінал своєї акції під назвою «200 тисяч подарунків для сильних і надійних». Співак не лише наживо виконав усі свої хіти, але й допоміг розіграти серед учасників основний приз – путівку до Туреччини. Сюжет далі.

Свою акцію ТМ «Златогор» проводила впродовж двох місяців. Сьогодні – фінал. Влаштували його у приміщенні Черкаської обласної філармонії. На свято від виробника з’їхалися люди з усієї Черкащини. Серед присутніх – споживачі, друзі та партнери. Захід такого масштабу, кажуть організатори, «Златогор» проводить у Черкасах уперше.

Олег Звонарьов, представник лікеро-горілчаного заводу «Златогор»: «Многие говорят: хотим так же. Это наш домашний регион. Здесь наше предприятие находиться. Мы делаем все самое лучшее, мы стараемся».

Призи від «Златогора» розігрували за допомогою лототрону. Серед дарунків, окрім продукції заводу, – косметичні засоби, побутова техніка, мобільні телефони та путівки до Туреччини. За вечір «Златогор» подарував черкащанамчимало презентів. Справжньою несподіванкою для всіх присутніх став виступ заслуженого артиста України EL Кравчука.

Зірка наживо виконала свої відомі хіти та подарувала відразу кілька прем’єр. Уперше зі сцени EL Кравчук також виконав пісню Олександра Вертинського «Танго «Магнолія»» та переспівав на свій лад пісню-молитву Людмили Гурченко «Мій синок».

Епатажний EL Кравчук черкаській публіці сподобався. Глядачі підспівували з місця, а дехто навіть долучався до зіркового шоу-балету.

Приїздить Андрій Кравчук у Черкаси вже не вперше. Каже: місто це любить, а запрошення від «Златогора» прийняв без вагань.

EL Кравчук, співак: «Сегодня особенное мероприятие, потому что оно проходит в Черкассах. А это почти родина «Златогора». Благодаря «Златогору» сегодня для черкащан мое выступление».

Із кореспондентами ВІККА-НОВИН співак поділився своїми вподобаннями у спиртному.

EL Кравчук, співак: «Я пью напитки бесцветные. Вообще я пью мало. Похмелье терпеть не могу. Если я что-то и пью, то проверенное и чистое».

Після свого виступу Кравчук допоміг розіграти основні призи серед учасників – плазмовий телевізор та путівки до Туреччини. Найцінніший дарунок дістався жительці Золотоноші – Валентині.

Валентина, жителька м. Золотоноша: «Емоції… я навіть говорить не можу. Просто не очікувала».

Наостанок гостей свята очікував фуршеті дискотека 80-их.

Влаштовувати подібні заходи, каже генеральний директор лікеро-горілчаного заводу «Златогор» Вікторія Стариченко, будуть і надалі. Нову акцію для споживачів проведуть уже напередодні Нового року. Зараз же активно працюватимуть над розширенням асортименту своєї продукції.

Вікторія Стариченко, генеральний директор лікеро-горілчаного заводу «Златогор»: «Наше підприємство випускає понад півсотні найменувань продукції. У нас на підприємстві у вересні заплановане виробництва нової продукції. Фахівці працювали майже півроку над розробленням нових рецептур. Дочекайтеся!».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині дві людини захворіли на гарячку Західного Нілу

У Черкаській області зафіксовано ще два випадки захворювання на гарячку Західного Нілу. Про це повідомляє Черкаський обласний КЦПХ. За інформацією...

Черкаський виконком ухвалив Програму створення безбар’єрного простору

У Черкасах мають затвердити Програму створення безбар’єрного простору міської територіальної громади на 2025-2027 роки. Відповідний проєкт рішення ухвалили на...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x