«УДАР» проти влади

-

- Advertisment -

Чимало українців підтримують партію «УДАР Віталія Кличка». Такі дані опитувань чотирьох соціологічних служб, серед яких і Центр Разумкова. Про це на прес-конференції черкаським журналістам повідомили представники обласного осередку партії. Керівники та кандидати в народні депутати розповіли про нинішню діяльність ударівців. Сьогодні вони під гаслом «Очистимо Україну!» взялися за виконання одного із своїх головних завдань. Про нього – в сюжеті.

Політика влади спрямована на розкол суспільства і не відповідає національним інтересам України. Про це заявив очільник обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Віталій Іляшенко.

Віталій Іляшенко, голова Черкаського обласного осередку ПП «УДАР»: «Перебування «Партії Регіонів» при владі ставить загрозу для національного суверенітету та унеможливлює європейську інтеграцію. Діяльність політичні партії не відповідає інтересам України й інтересам людей. Вона спрямована на розкол суспільства, нехтування позицій і думок громадян».

Водночас усі пункти програми «УДАРу» реальні й досяжні, стверджує кандидат у народні депутати Андрій Кондратенко. Програма спрямована на забезпечення гідного життя кожного громадянина.

Андрій Кондратенко, кандидат у народні депутати по виборчому округу № 194: «Програма «УДАРу» спрямована на зміни української політики в інтересах суспільства. Для суспільства сьогодні головне – забезпечити гідний рівень доходів простих громадян. Також піднімати економічний став в Україні».

Головне в політиці «УДАРу» – це співпраця з громадою, переконаний кандидат у народні депутати Олександр Чуприна. Він зазначив, що роль громадян в управлінні та контролі країною буде посилена.

Олександр Чуприна, кандидат у народні депутати по виборчому округу № 195: «Наше покоління має вибачитись перед народженими в Україні за те, що були недостатньо сміливими, за те, що недостатньо розуміли. Тому довели людей до такого стану, який ми маємо сьогодні».

Утім для того, щоб зміни стали реальністю, потрібно зламати корупційну схему, стверджують ударівці. Потому провести низку реформ, що дозволить Україні наблизитися до євростандартів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині дві людини захворіли на гарячку Західного Нілу

У Черкаській області зафіксовано ще два випадки захворювання на гарячку Західного Нілу. Про це повідомляє Черкаський обласний КЦПХ. За інформацією...

Черкаський виконком ухвалив Програму створення безбар’єрного простору

У Черкасах мають затвердити Програму створення безбар’єрного простору міської територіальної громади на 2025-2027 роки. Відповідний проєкт рішення ухвалили на...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x