НовиниЧеркащинаНа Золотоніщині чоловік загинув від ураження електричним струмом

На Золотоніщині чоловік загинув від ураження електричним струмом

-

- Advertisment -

До Золотоніського відділу поліції 17 серпня надійшло повідомлення про те, що на території дитячого оздоровчого комплексу "Придніпровський", що у селі Благодатне, виявили чоловіка. Він лежав у ямі в шафі електропідстанції.

На той час ще було невідомо, живий він чи ні. Тільки коли енергетики відключили електропостачання, рятувальники змогли дістати незнайомця, який, на жаль, не подавав ознак життя, пише Золотоноша.City.

Учасником страшної події став товариш загиблого. З його слів, вони з потерпілим проживали по сусідству в Черкасах, а у Благодатному він мав дачу. Того фатального дня друзі перевозили з дачі дошки і вже їхали додому. Однак зупинилися біля дитячого комплексу, і загиблий сказав, що йому треба по справі. Він узяв рюкзак і пішов у ліс, сказавши, щоб напарник його зачекав.

Через 10 хвилин той почув хлопок і побіг на цей звук у напрямку, де знаходиться підстанція. Коли заглянув у металеву шафу, то побачив у ній свого товариша. Тоді й запідозрив недобре. З мотоциклістами, які проїжджали неподалік від місця трагедії, викликали швидку допомогу і поліцію. Бо на той момент не мав при собі телефону.

У поліції допускають, що чоловіки хотіли вкрасти кольорові метали, але одному з них не пощастило. Підозрюють, що загиблий хотів зняти дріт, у якому є мідь. Його вдарило електрострумом у 10 тисяч вольт. Припускають, що, можливо, схопився не за те, що хотів, не втримався і впав у яму біля підстанції. Металева шафа відчиняється і там кріпляться рубильники, а внизу вирита яма.

Загиблому було лише 39 років. Офіційно ніде не працював, на життя заробляв тимчасовими підробітками на будівництвах. Його напарнику – близько 45 років, живе одинаком, раніше мав судимість.

У зв’язку з трагічним випадком відкрито кримінальне провадження. Судово-медична експертиза показала, що смерть настала від нещасного випадку, пов’язаного з дією високого електричного струму.

Як повідомляв сайт vikka.ua, водія, який збив школяра в Черкасах, взяли під нічний домашній арешт.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x