Новини на ВІККАЕкономічні новини«ПриватБанк» визнано найкращим українським банком у Центральній і Східній...

«ПриватБанк» визнано найкращим українським банком у Центральній і Східній Європі

-

- Advertisment -

«ПриватБанк» в Україні визнано найкращим банком 2014 року в рейтингу «Worlds Best Emerging Market Banks in Central & Eastern Europe», що щороку проводить американським журналом «Global Finance».

У рейтингу цього року фінансові експерти вибрали найбільш надійні та сучасні банки із 21 країни Центральної та Східної Європи. Критерії для вибору переможців містили такі показники: зростання активів, дохідності; якість обслуговування клієнтів; конкурентні тарифи та впровадження інноваційних продуктів. «ПриватБанк» за всіма показниками визнано абсолютним лідером в Україні.
Як зазначив видавець «Global Finance» Джозеф Джіаррепуто, рейтинг найкращих банків регіону журнал публікує вже 20 років. Особливість цьогорічного рейтингу в тому, що під час оцінювання показників банку враховувалися не тільки думки фінансистів, аналітиків і банкірів, але й корпоративних клієнтів.
«Зіштовхнувшись із уповільненням економічного зростання та складними умовами роботи на європейських фінансових ринках, ці банки залишаються найуспішнішими, – зазначає Джозеф Джіаррепуто. – Серед кращих банків регіону цього року переважають найбільші банки своїх країн, які виявилися найбільш пристосованими до швидкої зміни своїх продуктів і технологій під потреби клієнтів і ринків».
«ПриватБанк» – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал – 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2012 рік – 1,873 млрд грн. Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 млн корпоративних і роздрібних клієнтів у 12 країнах світу, серед яких Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними рейтингу «Tор 1 000 World Bank’s» британського журналу «The Banker», у 2013 році «ПриватБанк» увійшов у топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x