Новини на ВІККАВіККА-новиниНа Чорнобаївщині нещодавно з’явився Сталін

На Чорнобаївщині нещодавно з’явився Сталін

-

- Advertisment -

На Чорнобаївщині нещодавно з’явився Сталін. Він порозклеював по Ірклієву листівки, зміст яких образив би будь-якого свідомого громадянина України. Про це пише одна з місцевих черкаських газет. Більше цікавого зі шпальт свіжої преси – дивіться в огляді далі.

Береги – місту
Мерія повернула у власність міста понад 95 тис. квадратних метрів прибережної смуги. Про це повідомляє газета «Вечірні Черкаси». Цього року міська влада в судовому порядку визнала нечинними договори оренди із трьома підприємствами, які взяли в оренду частину берега в Черкасах. Причина – порушення умов договорів оренди. Мова йде про ділянки в районі рибінспекції, вулиці Підгірної, по вулиці Гагаріна між Долиною троянд і стадіоном «Динамо». Нині в прибережній захисній смузі Дніпра на території Черкас налічується 93 землекористувачі. І не всі з них добросовісні.
Сталін ожив
В Ірклієві Чорнобаївського району об’явився Сталін, пише «Молодь Черкащини». Це він підписав листівку, в якій погрожує патріотам України Сибіром і Магаданом. Листівка була після вандалістської акції – на шаблі, яка уособлює козацьку славу, ксенофоби та ретрогради написали: «За СССР!», «День проституції», та «20 лет позора». Представник козаків Юрій Сушко наголосив, що відповідні заяви подано відповідним правоохоронним органам. Тепер вони мають знайти того Сталіна.

Вкрали прапор
Найбільший прапор у Черкасах, який вивісили до Дня Незалежності, до ранку зник. Про це пише газета «Рідне місто Черкаси». Це вже другий випадок, коли за незрозумілих обставин зникає символіка свята. Вперше це відбулося на День Перемоги, коли не дорахувалися вітань із великою перемогою, і це при тому, що розмістили їх на стовпах. Депутат міськради від цього мікрорайону Микола Мирза звернувся до міліції. Невідомо, що зробили із прапором, проте в разі, якщо його сплюндровали, зловмисникам може загрожувати порушення кримінальної справи про хуліганство.
Моя перша вчителька
Для усіх, хто навчався в школі, перша вчителька була і лишається найріднішою. Так вважає редакція газети «Акцент». Тому разом із головою громадської організації «Рідне місто Черкаси» Сергієм Отрешком оголосили конкурс дитячого малюнку «Моя перша вчителька». Приносити або надсилати роботи до газети можна до 1 жовтня. Конкурс розрахований на дітей до 12 років. На переможців чекають мобільні телефони та загальноміська виставка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Робота у Черкасах: шукають вантажників, двірника та технолога

Національний лідер з виробництва безалкогольних напоїв «БОН БУАССОН БЕВЕРІДЖ» запрошує на роботу: - Вантажників - Водіїв навантажувача - Механіків виробничого обладнання - Технолога...

На території суддів у Черкасах помітили дим, людей в формі: що трапилося

На території Соснівського районного суду м. Черкаси відбулися спільні практичні заняття за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x