Новини на ВІККАВіККА-новиниДепутатська турбота

Депутатська турбота

-

- Advertisment -

Понад двадцять тисяч черкаських дітлахів отримали шкільне приладдя до 1 вересня. Нові зошити та щоденники школярам Драбівського, Золотоніського, Канівського, Чорнобаївського районів і міст Золотоноша й Канів презентував народний депутат України Богдан Губський. Подарунки дісталися учням, які живуть на виборчому окрузі нардепа. Про це та інше Богдан Губський розповів журналістам. Подробиці зустрічі – в сюжеті Наталі Кириленко.

Робота народного депутата не повинна орієнтуватися на політичні кольори. У цьому переконує Богдан Губський. Насамперед, зазначає народний обранець, працювати треба для людей. Тому нардеп традиційно не забуває про своїх виборців. Це жителі Драбівського, Золотоніського, Канівського, Чорнобаївського районів і міст Золотоноша й Канів. Цього разу зробив корисні подарунки до 1 вересня. Богдан Губський презентував черкаським учням шкільне приладдя.
Богдан Губський, народний депутат України: «У цьому році на моєму виборчому окрузі йде до школи близько 19 тисяч дітей, майже 2 тисячі першокласників. Нині є проблема, на чому писати. Я зі свого фонду передав до всіх шкіл кожній дитині по 5 зошитів як у клітинку, так і в лінійку, а також кожній дитині по щоденнику».
На цьому народний обранець не зупинятиметься. Говорить, проблем на його виборчому окрузі вистачає. Зі 142 шкіл, якими опікується нардеп, лише третина обладнана комп’ютерними класами. Тому нині Фонд Губського ставить за мету спільно з Національною академією наук України та Міністерством освіти та науки України реалізувати проект «Школа майбутнього». Народний депутат прагне впроваджувати в навчальних закладах сучасні освітні технології.

Богдан Губський, народний депутат України: «Важливим елементом «Школи майбутнього» є електронна дошка. Вона схожа на плазмовий екран, але трохи більшого розміру. Вона може у форматі 3D демонструвати різні хімічні та фізичні процеси. Я зроблю, щоб у кожній зі 142 шкіл мого виборчого округу були комп’ютерні класи, електронні дошки, електронні підручники й електронні навчальні програми. Я думаю, це реальний проект. За 3-5 років ми повністю забезпечимо всі 142 школи цим обладнанням».
Сфера освіти – не єдина, якою переймається народний депутат. У його планах – оснащення сучасним обладнанням ФАПів і лікарень округу.
Крім того, Богдан Губський обіцяє допомогти кожному своєму виборцю. Ще два місяці тому нардеп надіслав своїм жителям лист-звернення, де вказав телефон та адресу.
Богдан Губський, народний депутат України: «За цей час я отримав більше ніж 6 тисяч телефонних дзвінків і близько 2,5 тисячі листів як колективних, так і особистих. Усі листи я особисто читаю, проблеми вивчаю, для вирішення кожної проблеми ми створили відповідну програму. На всі листи я особисто відповім і можу сказати більше – не просто відповім, а ще й ті проблеми будуть вирішені».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Робота у Черкасах: шукають вантажників, двірника та технолога

Національний лідер з виробництва безалкогольних напоїв «БОН БУАССОН БЕВЕРІДЖ» запрошує на роботу: - Вантажників - Водіїв навантажувача - Механіків виробничого обладнання - Технолога...

На території суддів у Черкасах помітили дим, людей в формі: що трапилося

На території Соснівського районного суду м. Черкаси відбулися спільні практичні заняття за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x