НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" розповіли про улюблені фільми

"Черкаські Мавпи" розповіли про улюблені фільми

-

- Advertisment -

"Володар перснів", трилері, від яких холоне кров у жилах і щемкі драми. Зірки "Черкаських Мавп" розповіли про свої кіновподобання.

Про обов’язкові для перегляду, на думку наших спортсменів, фільми пише офіційний сайт клубу.

Форвард Сергій Попов – прихильник містичних фільмів та стрічок в стилі фентезі. На ряду з історичною "Троєю", у переліку його улюбленого кіно можна знайти одну з екранізацій коміксів Marvel – художній фільм "Тор" та фантастичний бойовик "Люсі", в основу якого закладений міф про 10% мозку, що використовує звичайна людина у повсякденному житті. Доповнює список Сергія містична драма "Знайомтесь, Джо Блек" про Ангела Смерті, який вирішує взяти вихідний та провести день серед людей, та, звичайно ж, "Володар перснів" – "must-see" серед тих, хто обожнює фентезі.

Кінематографічні смаки Володимира Конєва різняться – від кримінального трилеру "Святі з нетрів" до психологічної драми "Одержимість". Форвард не оминув увагою і оскароносний "Інтерстеллар" – науково-фантастичний фільм, який у 2014 році отримав відзнаку за найкращі спецефекти. Ну і, як без класики – "Матриця" та "Володар перснів" варті того, аби час від часу їх переглядати.

Вихованець "Черкаських Мавп" Ігор Сергеєв полюбляє полоскотати нерви фільмами в стилі хоррор. Серед улюблених – американські фільми жахів "Тихе місце" (2018) та "Пташиний короб" (2018). Події в обох стрічках відбуваються у постапокаліптичному світі, де життя перетворилось на постійне виживання та пошуки засобів для існування. Одноіменна екранізація книги Джеймса Дешнера "Той, що біжить в лабіринті" (2014) та кримінальна комедія Гая Річі "Джентельмени" (2019) вибиваються з обойми "жахів", проте тримають у напрузі до останнього. Особливу увагу Ігор звертає на трагікомедію "1+1" (2011), яка стала одним із найуспішних фільмів французькою мовою в багатьох країнах світу в своєму жанрі. А для гарного настрою – відома франшиза "Таксі". Даніеля Моралеса знають всі, чи не так?

Найближчим часом пресслужба "Черкаських Мавп" обіцяє розповісти про кінематографічні вподобання й інших гравців клубу.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, колишній легіонер "Мавп" тепер гратиме проти черкащан.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x