Новини на ВІККАВіККА-новиниСильвіо Берлусконі хочуть кинути за ґрати

Сильвіо Берлусконі хочуть кинути за ґрати

-

- Advertisment -

Сильвіо Берлусконі хочуть кинути за ґрати. Цього разу екс-прем’єру Італії дали 7 років за секс із 17-річною повією-танцівницею. Більше інформації – в сюжеті.

Суд у Мілані в понеділок засудив колишнього прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі до 7 років в’язниці та довічно заборонив йому займати державні пости. 76-річного екс-голову уряду визнали винним у сексуальному зв’язку з неповнолітньою повією та зловживанні службовим становищем.

Судовий процес проти Берлусконі почався в 2011-му, коли вибухнув скандал довкола еротичних вечірок, які проводилися на віллі екс-прем’єра під Міланом. Якщо Сильвіо Берлусконі не вдасться оскаржити вирок, то він набере чинності. Нагадаємо, колишній політик був фігурантом ще двох судових процесів. Восени минулого року його засудили до чотирьох років в’язниці за несплату податків, пізніше термін скоротили до року.

Днями стало відомо, що адвокатам Берлусконі не вдалося добитися скасування вироку і він може набути чинності. Крім того, в березні цього року екс-прем’єра визнали винним у справі про незаконне прослуховування і також засудили до року у в’язниці. Цей вирок також ще не набув чинності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x