Новини на ВІККАЕкономічні новиниНова послуга від «ПриватБанку»: «Виплата частинами»

Нова послуга від «ПриватБанку»: «Виплата частинами»

-

- Advertisment -

Відтепер, аби придбати бажане, не потрібно місяцями відкладати кошти або займати їх у друзів. «ПриватБанк» попіклувався, аби його клієнти мали все. Для цього створив нову послугу «Виплата частинами».

Оксана Васільєва, керівник напряму «Еквайринг» ПАТ КБ «ПриватБанк»: «Оплата частинами – це сервіс, за допомогою якого ви за свою покупку можете розрахуватися за допомогою кредитної картки «ПриватБанк», без допомоги будь-яких кредитних інспекторів».

Послуга «Виплата частинами» доступна клієнтам «ПриватБанку», які мають картки «Універсальна», «Універсальна Gold» або елітні VIP-картки. До того ж, ця послуга вигідна повною відсутністю відсотків і мінімальною комісією, залежно від товару.

Оксана Васільєва, керівник напряму «Еквайринг» ПАТ КБ «ПриватБанк»: «На сьогодні це найдешевший вид кредитування. Є дві технології оплати частинами: оплата частинами без переплати та виплата частинами. За сервісом «Оплата частинами без переплати» клієнт не переплачує нічого. За сервісом «Оплата частинами миттєва розстрочка» клієнт переплачує лише комісію в сумі 2,25. На сьогодні це найконкурентніші умови на ринку».

Також послуга «Виплата частинами» економить час, адже покупку здійснюють усього за 30 секунд. Оформлення підтверджують чеком із усіма необхідними реквізитами. Клієнту не потрібно жодних документів або довідок.

Оксана Васільєва, керівник напряму «Еквайринг» ПАТ КБ «ПриватБанк»: «Необхідно дізнатися, який у вас ліміт по цьому сервісу. Для цього потрібно надіслати SMS зі словом «chast» на номер 10060. У відповідь ви отримаєте SMS, де буде вказано, який у вас ліміт по цьому сервісу. Опісля обрати товар в одному із магазинів-партнерів. Про те, що це наш партнер, ви дізнаєтеся за ось такими наклейками. Всі магазини, які ми орендуємо, передкасова зона, вхідні двері обов’язково з наклейками «Виплата частинами» або «Миттєва розстрочка». Обираєте товар, підходите для розрахунку до каси й кажете продавцю, що бажаєте придбати товар частинами. Ви забираєте товар і кожні 30 днів гасите заборгованість на карті».

На сьогодні партнерами послуги «Виплата частинами» та «Миттєва розстрочка» стали низка торгових центрів і магазинів міста. Клієнти задоволені як мобільністю послуги, так і зручністю погашення. Адже вносити платежі на картку можна без відвідання банку.

Оксана Васільєва, керівник напряму «Еквайринг» ПАТ КБ «ПриватБанк»: «Є люди, які вже просто не можуть жити без цієї послуги. У мене є знайома, яка вже не дочекається, коли в неї завершаться угоди, оформлені раніше. До речі, одночасно можна мати три кредити по сервісу «Виплата частинами». У неї є вже цілий план, яку покупку вона зробить наступною».

Щоби скористатися послугою, потрібно дізнатися про доступну суму ліміту за сервісом. Для цього надіслати SMS на номер 10060 із текстом «chas». Також інформацію про послуги «Виплата частинами» та ««Миттєва розстрочка» можна дізнатися на офіційному сайті «ПриватБанку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x