НовиниЧеркащинаЧеркаська міськрада витратить 3,5 мільйона на дві тисячі бейбі-боксів

Черкаська міськрада витратить 3,5 мільйона на дві тисячі бейбі-боксів

-

- Advertisment -

Черкаська міська рада другий рік поспіль збирає пакунок малюка. Загалом планується створити дві тисячі бейбі-боксів, куди увійдуть іграшки, еко-сумки, вишиванки та щітки для волосся і зубів. Сумарна вартість всіх покупок – 3,51 мільйона гривень.

Згідно з інформацією порталу Dozorro, департамент соціальної політики Черкаської міської ради провів 5 тендерів на закупівлю предметів для міського бейбі-боксу. Так, за бюджетні кошти будуть придбані розвиваючі іграшки, багаторазові підгузки, еко-сумки з логотипом міськради, сорочки-вишиванки, щітки для волосся та щітки-масажери для перших зубів. На сьогодні договори на постачання ще не підписані, але переможці аукціонів уже визначені, пише 18000.

Розвиваючі іграшки та килимки коштуватимуть бюджету 2,26 мільйона гривень.

У ході торгів замовник відхилив три значно дешевші пропозиції та визнав переможцем аукціону минулорічного постачальника – "Лісовий край". Його пропозиція лише на 500 гривень дешевша за очікувану вартість закупівлі.

Переможець поставить у міськраду дві тисячі розвиваючих дерев’яних іграшок жовто-блакитного кольору та дві тисячі килимків (у комплекті кільце-брязкальце, брязкальце-паличка та іграшка з вібромеханізмом). У переліку тендерних документів переможець зокрема подає позитивний відгук від того ж таки департаменту соцполітики за постачання іграшок минулого року.

Для порівняння. ФОП Додіч-Маліцька у своїй пропозиції оцінила аналогічний за характеристиками товар власного виробництва на 800 тисяч гривень дешевше. Її пропозиція була відхилена через невідповідність умовам ТД.

Також "Лісовий край" виграв другий за розміром тендер: за 899 тисяч гривень підприємство доставить 2 тисяч багаторазових підгузків з 4 вкладками-пелюшками.

Таким чином приблизна вартість товару з доставкою – 449 гривень за одиницю.

Торік це ж підприємство також виграло тендер на закупівлю підгузників, заклавши вартість 318 гривень за одиницю.

Підприємство "Лісовий край" належить Вікторії Назаренко. До цього воно належало В’ячеславу Гришанову – ймовірно батьку екс-депутата Черкаської міської ради від партії УДАР.

У 2019 році ця фірма отримала три договори від департаменту соцполітики на 4,2 мільйона гривень на постачання "комплектуючих" для бейбі-боксу. Окрім співпраці із цим департаментом, підприємство має лише 1 угоду на 50 тисяч гривень. 

Дві тисячі еко-сумок із логотипом міської ради коштуватимуть бюджету 319 тисяч гривень. 

Дві тисячі дитячих сорочок-вишиванок обійдуться місту ще в 219 тисяч гривень. Як і минулого року, їх виготовить ПП "Ліліана". Цьогоріч змінюється лише фактичний постачальник. Вартість сорочки із доставкою закладена переможцем у 109 гривень, це навіть дешевше, ніж було минулого року (було 115 гривень) і відповідає ціні на сайті виробника.

Ці товари постачатиме підприємиця Світлана Кіріченко. Раніше у Черкасах з нею укладали угоди на постачання листівок і ноутбуків.

Також для пакунку малюка придбають 2 тисячі щіток для волосся немовлят та стільки ж щіток-масажерів для перших зубів. Їхня сумарна вартість складе 259 тисяч гривень.

Товар поставить Сергій Ткаченко, який зареєструвався ФОПом торік. Це щітки китайської торгової марки "Baby team".

Зазначимо, що в 4 з 5 тендерів переможець пішов на зниження вартості, порівняно із очікуваною, всього у 500 гривень, ще раз – на 1000.

Зазначимо, міський пакунок малюка був затверджений виконкомом у грудні 2018 року. У 2019 міська рада вперше провела закупівлю речей для 2500 бейбі-боксів. Сумарно на них було витрачено 4,5 мільйони гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати виділили 100 мільйонів бюджетних гривень на боротьбу з коронавірусом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x