Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах змагалися стрітболісти

У Черкасах змагалися стрітболісти

-

- Advertisment -

Літо, сонце й вода, а ще багато кремезних і засмаглих чоловіків. Минулими вихідними в Черкасах відбувся традиційний стрітбольний чемпіонат «Маніфест вулиці». П’ять років тому міський турнір вийшов на всеукраїнський рівень. Цього року участь у ньому взяли аж 40 команд із 6-ти областей України. Спортивною атмосферою насолоджувалася наша Марія Гаврилян. Далі її сюжет із циклу «Літо в Че».

Цьогоріч черкаський стрітбольний чемпіонат «Маніфест вулиці» відзначив подвійний ювілей – 10 років від створення та 5 років відтоді, як змагання вийшли на всеукраїнський рівень. Від літа до літа охочих позмагатися у влучності та вправності стрімко більшає.

Тарас Коломієць, організатор турніру: «География на самом деле очень обширная. 10 городов принимает участие: Черкассы, Золотоноша, Драбов, из Киева и Киевской области принимают участие, Черниговская область, Житомирская, Днепропетровская».

Серед 40 команд-учасниць чемпіонату найіменитішою організатори називають дніпропетровську «Муравєй». Минулоріч хлопці стали чемпіонами Української стрітбольної ліги. Та попри свій титул не гребують приїздити до Черкас. Рівень наших змагань вважають дуже високим. Та й команди-суперники не із слабких.

Дмитро Балабан, капітан команди «Муравєй»: «Это очень хороший турнир. Нам очень нравиться здесь бывать. Здесь такая атмосфера, очень приятно приехать и поиграть. И победа – не самое важное для нас здесь».

Хоч перемога, за словами Дмитра, для його команди не важлива, але програш їх дуже засмутив. У півфіналі дніпропетровці поступилися черкаським хлопцям із «Мавп-96». Вони грали за кілька команд і зрештою розділили між собою третє і четверте місце. Хоч, зізнаються, прийшли просто заради розваги.

Вадим Голик, капітан БК «Черкаські Мавпи-96»: «У нас сейчас отдых, это отличное мероприятие, отлично проведенный день с друзьями. Тут даже приходишь не столько в баскетбол поиграть, сколько просто хорошо провести время».

Головний приз змагань уперше за попередні роки лишився в Черкасах. У фіналі наші обійшли киян. За це отримали три тисячі гривень та путівку до фінальної частини Української стрітбольної ліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x