Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаських школярів на канікулах навчають рятувати життя

Черкаських школярів на канікулах навчають рятувати життя

-

- Advertisment -

Відпочинок із користю. У пришкільному таборі в 6-ій школі вчать рятувати життя та надавати невідкладну допомогу. Необхідні знання учні молодших класів засвоювали у формі гри та конкурсів. Таку практику вже не перший рік застосовує «Товариство Червоного Хреста».

Відпочинок на Дніпрі, екскурсії та спортивні розваги. До цієї звичної і традиційної програми пришкільного табору в 6-ій школі цьогоріч додали новий пункт. Як правильно надати першу медичну допомогу малюків учать фахівці Соснівської організації «Товариства Червоного Хреста».

Зоряна Кононенко, начальник пришкільного табору «Барвінок»: «Оздоровлення – це не тільки спорт та заняття просто неба, а це, передусім, їхні знання. Діти не завжди знають, як діяти в тій чи іншій ситуації.. У нас такі є діти, які, можливо, не дуже орієнтуються, як накласти бинт правильно чи перевести сліпого».

Для 6-ої школи такі заходи в новизну. Проте цю практику червонохрестівці в освітніх закладах проводять уже давно. Говорять, у період літніх канікул ця інформація та її практичне застосування може стати в нагоді.

Людмила Грабенко, голова Соснівської районної організації «Товариства Червоного Хреста»: «Літо – це сезон відпочинку. Тому ми вчитимемо дітей, як правильно реагувати в разі надзвичайних ситуацій на пляжі, в лісі, щоби вони змогли надати першу медичну допомогу».

Усю цю корисну інформацію діти вчать в інтерактивній формі. Змагання, в яких не було ні переможців, ні переможених завершилися врученням подарунків. Пакуночки для кожного підготували спеціалісти Соснівської організації «Товариства Червоного Хреста».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x