Новини на ВІККАПолітичні новиниМарафон допомоги малозабезпеченим черкащанам продовжується

Марафон допомоги малозабезпеченим черкащанам продовжується

-

- Advertisment -

Представники Черкаської міської організації політичної партії ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ продовжують започаткований марафон допомоги малозабезпеченим містянам, тим, хто втрапив у важкі життєві обставини. Вони за власні кошти закуповують необхідні речі, продуктові набори та відвозять їх людям.

Цього разу партійці навідались до неймовірно сильних жінок, які зберігають оптимізм навіть у таких важких ситуаціях, в яких нині опинились. І не втрачають віри в Бога. З вірою, кажуть, легше переносити усі випробування життя.

Сестри Катерина Михайлівна та Тетяна Михайлівна обидві мають інвалідність і не виходять за межі свого помешкання. За оточуючим світом спостерігають через вікно своєї скромної квартири. Старша із сестер, Тетяна Михайлівна, ледве пересувається з допомогою двох палиць, самостійно ходити несила. Молодша, Катерина, зовсім не ходить, днями сидить на спеціально облаштованому для неї місці серед кімнати. Навколо нього крутиться весь її світ: телефон, книги, журнали, блокнот, у який вона записує все, що їй цікаве, безліч ікон… Жінки раді гостям і охоче жартують, бо зневіра – найгірше, що може бути у їхньому становищі.

З Богом у серці і вірою у краще живе і Ольга Ігорівна. Жінка втратила можливість ходити, однак не втратила почуття прекрасного. Щоденно, аби відволіктись від поганих думок і разом з тим поринути у світ мистецтва, вона вишиває. Натюрморти, ніжні портрети, іконостас, вишиті нитками й бісером, прикрашають скромне помешкання жінки.

Опозиціонери передали жінкам набори найнеобхідніших продуктів харчування.

"Ці люди потребують, в першу чергу, уваги до себе. Тому закликаю усіх небайдужих до чужої біди брати приклад і долучатись до доброї справи – допомоги малозабезпеченим містянам. Хай навіть поза нашим марафоном – просто від щирого серця, – зазначає голова Черкаської міської організації ОПЗЖ Юлія Погостинська. І додає, – Самотніх, знедолених людей у нашому місті достатньо, то ж кожен може зробити добру справу".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліцейські в Умані забезпечують безпеку під час святкування Рош га-Шана: правопорушень не виявлено

Умань залишається стабільним та контрольованим містом під час святкування Рош га-Шана. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській...

У Каневі поліція розслідує обставини загибелі тварини

28 вересня на березі струмка в Каневі було виявлено тіло кота. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x