Новини на ВІККАВіККА-новиниМіський благодійний бал зібрав охочих до світських розваг черкасців

Міський благодійний бал зібрав охочих до світських розваг черкасців

-

- Advertisment -

Міський благодійний бал, присвячений новорічним і різдвяним святам, зібрав у стінах Черкаської філармонії близько 150 черкасців. Організував культурно-масовий захід один із наймолодших депутатів міської ради Нарек Казарян. До реалізації проекту долучилися громадська організація «Молода громада», а також спонсори та меценати. Світські розваги мали благодійну мету – допомогти одному з дитячих будинків Черкащини. Розповідає Марина Лук’яненко.

Виступи танцювальних і вокальних колективів, невимушене спілкування, екзотичні смаколики. Міський Різдвяний бал – у розпалі.
Ідея проведення благодійного балу належить депутату міськради, студенту Нареку Казаряну. Допомогти зголосився міський департамент освіти.
Ірина Топчій, директор департаменту освіти та гуманітарної політики МВК: «У нас дуже багато планів, ідей із організації заходів різного спрямування. Мета діяльності нашого департаменту – щоб людям різного віку, які живуть у нашому місті, було комфортно на заходах різного змісту».
Нарек Казарян, депутат Черкаської міської ради: «Перша мета – благодійна, звісно ж. А друга – це повернути традиції проведення балів. Цього року ми зберегли лише форму балу, наступного року і форму, і зміст».
Акцентувавши увагу на змісті заходу, Нарек додає: «2012-го на балу обов’язковими будуть 6 класичних танців. Не обійдеться і без дебютантів рауту». Цього року охочі до світських розваг відпочивальники класичний вальс танцювали не вельми охоче. На святковому паркеті в супроводі камерного оркестру кружляли всього кілька пар.

Окрім танців, у програмі заходу – сольні номери від черкаського поп-рок-гурту «Романтика».
Визначеного організаторами дрес-коду, а саме: класичний костюм для чоловіків, вечірня сукня та бутоньєрка із живих квітів на руку для жінок, – дотрималися майже всі присутні.
Схвальну оцінку благодійний бал отримав від міського голови Сергія Одарича. Мер переконаний: успіх на цей проект чекає тільки в разі потужної підтримки містян.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Важливо, щоб на підтримку тих чи інших заходів долучалися сотні людей, щоб сотні людей, нехай навіть своїми незначними коштами, підтримували соціальні програми. Має з’явитися внутрішнє відчуття в кожної людини, що вона повинна зробити суспільство справедливішим та щасливішим».
Марина Лук’яненко, кореспондент: «Потрапити на бал можна було за запрошеннями, які вартували всього 60 гривень. Кошти, отримані від продажу квитків, організатори пообіцяли спрямувати на благодійність, а саме – на допомогу Михайлівській школі-інтернату».
Як стало відомо згодом, на прохання директора школи, благодійники придбали новий потужний комп’ютер із комплектом навчально-пізнавальних дисків.

P.S. Пікантні подробиці світського рауту й ексклюзивні інтерв’ю черкаських «вершків суспільства» дивіться вже цієї середи у програмі «Стильне життя». Вона виходить о 20.30.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Робота у Черкасах: шукають вантажників, двірника та технолога

Національний лідер з виробництва безалкогольних напоїв «БОН БУАССОН БЕВЕРІДЖ» запрошує на роботу: - Вантажників - Водіїв навантажувача - Механіків виробничого обладнання - Технолога...

На території суддів у Черкасах помітили дим, людей в формі: що трапилося

На території Соснівського районного суду м. Черкаси відбулися спільні практичні заняття за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x